fbpx
4.7 C
Cluj-Napoca
AcasăEVENIMENTConcurs de ciclism şi paradă de biciclete, de Ziua Copilului, la Baia...

Concurs de ciclism şi paradă de biciclete, de Ziua Copilului, la Baia Mare

Publicat în

spot_img
spot_img

„Hope and Homes for Children România” şi Asociaţia de ciclism şi ecologie „Maramureş Bike” organizează pentru toţi iubitorii de biciclete un eveniment prin care se doreşte deschiderea sezonului şi a evenimentelor de profil, dar şi sărbătorirea zilei de 1 Iunie.

În cadrul evenimentului, cei prezenţi vor participa la o paradă pe biciclete, în municipiului Baia Mare, pe un traseu bine stabilit, în intervalul orar 16:00 – 17:00.

Plecare: Statuia Ostaşului Român – Str. Victoriei – Str. Independenţei – Traversare pod RFN – Bdul. Republicii – Bdul. Bucureşti – Str. 22 Decembrie – Str. Cloşca – Str. Crişan – Piaţa Păcii – Piaţa Millennium – Str. Podul Viilor – Sosire: Statuia Ostaşului Român.

După parada bicicliştilor, în intervalul orar 17:00 – 19:30 vor fi organizate în zona Statuii Ostaşului Român concursuri de biciclete pentru copii, pe categorii de vârsta: sub 5 ani, 6 – 9 ani, 10 – 14 ani.

Concursurile vor fi organizate şi susţinute de firme cunoscute în rândul practicanţilor de ciclism din Baia Mare. In plus, vor fi şi concursuri surpriză pentru toate vârstele.

„Maramureş Bike” recomandă tuturor participanţilor la paradă purtarea căştii de protecţie.

Asociaţia de ciclism şi ecologie „Maramureş Bike” a fost înfiinţată în decembrie 2020 pentru a promova mersul pe bicicletă ca o activitate de relaxare sănătoasă, responsabilă cu mediul şi ca o modalitate de a face sport. Totodată, „Maramureş Bike” susţine dezvoltarea şi întreţinerea pe termen lung a traseelor de bicicletă ca un bun comunitar valoros de care să se bucure toţi cetăţenii din Baia Mare şi împrejurimi, indiferent de stilul de ciclism practicat şi de aptitudini.

Mai multe detalii găsiţi pe maramures-bike.ro.

Articole recente

Liga 2, etapa 15: Șase meciuri sâmbătă, cu capul de afiș Poli Iași – Dinamo. Duminică alte două meciuri, luni ultima partidă

Sezonul regular al Ligii 2, a ajuns la etapa cu numărul 15, penultima din calendarul competiţional programată în anul 2022.

Medalie de aur pentru Andrei Irimie (CS Unirea Alba Iulia) la Campionatul Mondial de Powerlifting – Seniori, desfășurat în Viborg. Cea mai mare performanță...

Sportivul Andrei Irimie de la CS Unirea Alba Iulia a obținut medalia de aur la Campionatul Mondial de Powerlifting – Seniori. Aceasta este cea mai mare performanță din istoria sportului din județul Alba.

Teatrul Maghiar transformă un fost cinematograf din Timişoara şi grădina de vară aferentă într-un spaţiu cultural

Fostul Cinematograf Arta, din Iosefin, precum şi grădina de vară a acestuia au fost transferate Teatrului Maghiar pentru a fi reabilitate.

BMW își dublează la 2 miliarde de euro investiția de la uzina din Debrecen

Se vor crea alte 500 de locuri de muncă, pe lângă cele 1000 planificate iniţial, noua fabrică fiind un punct de inters chiar și pentru lucrători veniți din România.

Mai multe articole de același fel