fbpx
9.7 C
Cluj-Napoca
AcasăEVENIMENTConcurs de ciclism şi paradă de biciclete, de Ziua Copilului, la Baia...

Concurs de ciclism şi paradă de biciclete, de Ziua Copilului, la Baia Mare

Publicat în

spot_img
spot_img

„Hope and Homes for Children România” şi Asociaţia de ciclism şi ecologie „Maramureş Bike” organizează pentru toţi iubitorii de biciclete un eveniment prin care se doreşte deschiderea sezonului şi a evenimentelor de profil, dar şi sărbătorirea zilei de 1 Iunie.

În cadrul evenimentului, cei prezenţi vor participa la o paradă pe biciclete, în municipiului Baia Mare, pe un traseu bine stabilit, în intervalul orar 16:00 – 17:00.

Plecare: Statuia Ostaşului Român – Str. Victoriei – Str. Independenţei – Traversare pod RFN – Bdul. Republicii – Bdul. Bucureşti – Str. 22 Decembrie – Str. Cloşca – Str. Crişan – Piaţa Păcii – Piaţa Millennium – Str. Podul Viilor – Sosire: Statuia Ostaşului Român.

După parada bicicliştilor, în intervalul orar 17:00 – 19:30 vor fi organizate în zona Statuii Ostaşului Român concursuri de biciclete pentru copii, pe categorii de vârsta: sub 5 ani, 6 – 9 ani, 10 – 14 ani.

Concursurile vor fi organizate şi susţinute de firme cunoscute în rândul practicanţilor de ciclism din Baia Mare. In plus, vor fi şi concursuri surpriză pentru toate vârstele.

„Maramureş Bike” recomandă tuturor participanţilor la paradă purtarea căştii de protecţie.

Asociaţia de ciclism şi ecologie „Maramureş Bike” a fost înfiinţată în decembrie 2020 pentru a promova mersul pe bicicletă ca o activitate de relaxare sănătoasă, responsabilă cu mediul şi ca o modalitate de a face sport. Totodată, „Maramureş Bike” susţine dezvoltarea şi întreţinerea pe termen lung a traseelor de bicicletă ca un bun comunitar valoros de care să se bucure toţi cetăţenii din Baia Mare şi împrejurimi, indiferent de stilul de ciclism practicat şi de aptitudini.

Mai multe detalii găsiţi pe maramures-bike.ro.

Ioana Pop

Articole recente

Cel mai vechi muzeu din România poate fi vizitat gratuit, duminică, cu ocazia împlinirii a 207 ani de la deschidere

Muzeul Naţional Brukenthal aniversează 207 ani de la deschiderea publică

Parlamentul României va găzdui o expoziţie cu fotografii din Ţinutul Secuiesc şi regiunea în care trăiesc ceangăii

Expoziţia intitulată "Paradisul evitat", cu imagini din Ţinutul Secuiesc şi regiunea în care trăiesc ceangăi, a artistului fotograf Gyula Ádám, originar din Miercurea Ciuc, urmează să fie vernisată, în data de 5 martie, la Bucureşti, în Parlamentul României.

ADR Vest a lansat un nou apel de proiecte | Peste 40 de milioane de euro pentru firmele din Regiunea Vest

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a lansat un nou apel de proiecte în cadrul Programului Regional Vest 2021-2027, destinat microîntreprinderilor, întreprinderilor mici și mijlocii din regiune, care au la dispoziție 41,25 milioane euro pentru investiții.

Papa Francisc a numit Nunţiul Apostolic în România şi Republica Moldova

Papa Francisc l-a numit pe Excelenţa Sa, Mons. Giampiero Gloder, Arhiepiscop titular de Telde, Nunţiu Apostolic în România şi Republica Moldova.

Mai multe articole de același fel