Aquaparkul Nymphaea din Oradea își reia activitatea marţi, 1 iunie, deocamdată doar în interior, punând la dispoziția vizitatorilor 700 de locuri.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Potrivit Primăriei Oradea, aquaparkul va funcționa, într-o prima fază, doar în partea interioară, la o capacitate de 70%, urmând ca partea exterioară a complexului, inclusiv bazinul de înot, să fie pusă la dispoziția publicului în perioada următoare, odată cu încălzirea vremii. Programul de funcționare va fi zilnic, între orele 10.00 – 22.00.

Având în vedere că va fi un număr limitat de locuri, pentru acces garantat, persoanelor care doresc să viziteze complexul sunt sfătuite să-și achiziționeze biletele online, anticipat.

La intrarea în Aquapark va exista o zonă de triaj epidemiologic, unde vizitatorilor li se va măsura temperatura. Totodată, vizitatorilor li se va reaminti că au obligația să respecte regulile de igienă respiratorie, de distanțare socială, precum și culoarele de acces stabilite de administrația Aquaparkului.

Cei care aleg să se relaxeze la Aquapark Nymphaea au la dispoziție, în partea interioară, cinci bazine, două jacuzzi și un ansamblu de patru tobogane mari, plus cele din Lumea Copiilor. La toate acestea se adaugă zona cu cele șase tipuri de saună, zona de tip wellness, precum și cea de baie turcească, unde pot alege între cele cinci bazine cu apă geotermală, având temperaturi între 28 și 40 de grade, și o cabină cu aburi.

Prețul biletului pentru o zi întreagă este 60 de lei pentru adulţi, 50 de lei pentru elevii peste 14 ani până la 18 ani şi pensionari, respectiv 30 de lei pentru copiii cu vârste peste 3 ani până la 14 ani. Copiii până la 3 ani au acces gratuit.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania