Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Alba a decis duminică modificarea scenariului de funcţionare a școlilor din Alba Iulia din galben în verde, în urma scăderii ratei de infectare cu COVID-19, elevii revenind de luni fizic la școală.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Unităţile de învăţământ din Alba Iulia au funcţionat în scenariul galben de la începutul anului şcolar.

CJSU Alba a luat duminică în dezbatere solicitările de modificare a scenariilor de funcţionare pentru Colegiul Naţional “Horea, Cloşca şi Crişan”, Colegiul Tehnic “Apulum”, Colegiul Economic “Dionisie Pop Marţian”, Liceul Tehnologic “Al. Domşa”, Liceul Tehnologic “Dorin Pavel”, Liceul cu Program Sportiv, Liceul de Arte “Regina Maria”, Seminarul Teologic Ortodox “Sfântul Simion Ştefan”, Liceul Teologic Romano Catolic “Grof. Majlath Gusztav Karoly”, Şcoala Gimnazială “Vasile Goldiş”, Şcoala Gimnazială “Avram Iancu”, Şcoala Gimnazială”Ion Agârbiceanu”, Şcoala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia şi pentru Şcoala Gimnazială “Lucian Blaga” Ocna Mureş, avizate şi înaintate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba și de DSP Alba.

Hotărârea CJSU a ţinut cont de faptul că incidenţa cumulată la 14 zile la nivelul municipiului Alba Iulia este de 0,88/1.000 de locuitori, iar la nivelul oraşului Ocna Mureş de 0,65/1.000 de locuitori.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania