Spectacole ale Teatrului Naţional “Radu Stanca” din Sibiu vor putea fi văzute în cinematografele din mall-urile din România, a anunţat luni directorul teatrului, Constantin Chiriac, într-o conferinţă de presă.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

“Vom putea în timpul festivalului (Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu – n.r.) să transmitem tot ce avem pe scena Teatrului Naţional, pe scena de la Centrul “Besoiu” şi pe toate cele trei scene interioare de la Fabrica de Cultură, să putem să transmitem în afara Sibiului, toate aceste spectacole. Am făcut un parteneriat cu Asociaţia Cinematografelor din toate mall-urile din România, în aşa fel încât să putem să retransmitem toate spectacolele pe care le-am menţionat”, a declarat Constantin Chiriac.

Filmul “Cea mai frumoasă zi”, regizat de Ofelia Popii, va inaugura în 8 iunie cel mai nou proiect al Teatrului Naţional “Radu Stanca” din Sibiu. Începând cu luna iunie, iubitorii teatrului şi filmului se pot bucura de producţiile Scenei Digitale la CineGOLD din Promenada Mall Sibiu. La proiecţia de deschidere, spectatorii vor avea parte de o sesiune de autografe cu actriţa Ofelia Popii şi cu actorii din distribuţia filmului, Ciprian Scurtea şi Adrian Matioc. Costul unui bilet este de 28 de lei şi poate fi achiziţionat prin casieriile de la intrarea în sălile de cinema şi online folosind aplicaţia CineGOLD.ro.

(FOTO: Teatrul Naţional “Radu Stanca” Sibiu / Facebook)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania