fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI ARADAsasinatul de la Arad. Necropsia a arătat că Ioan Crișan a murit...

Asasinatul de la Arad. Necropsia a arătat că Ioan Crișan a murit la câteva secunde după explozie

Publicat în

spot_img
spot_img

Noi informații în cazul omului de afaceri Ioan Crișan, ucis în explozia din Arad. Anchetatorii au primit rezultatele necropsiei, care confirmă identitatea bărbatului, dar și faptul că Ioan Crișan a murit la câteva secunde după ce mașina sa a explodat, informează Digi24.

Anchetatorii continuă audierile în acest caz. Au fost chemați prieteni, rude, actuali și foști angajați și parteneri de afaceri, în încercarea de a afla informații care să ducă la motivul asasinatului.

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anunțat luni că, în cazul exploziei în care a murit omul de afaceri arădean Ioan Crişan, se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat cu premeditare.

“Cercetările se efectuează sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat cu premeditare, în urma exploziei decedând o persoană de sex masculin. În cursul zilei de ieri (duminică – n.r.), a fost finalizată cercetarea la faţa locului. Procurorul de caz a dispus realizarea mai multor lucrări criminalistice (expertize şi constatări) din multiple specialităţi, raportat la natura complexă a aspectelor care sunt investigate. În cauză au fost audiate mai multe persoane, în continuare fiind efectuate activităţi de urmărire penală în ritm continuu şi susţinut”, a transmis Parchetul General.

Pentru soluționarea acestui caz au fost alocate importante resurse umane şi logistice de către Poliţia Română, care îşi desfăşoară activitatea sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia de urmărire penală şi criminalistică.

Maşina în care se afla omul de afaceri Ioan Crişan a explodat sâmbătă dimineaţa, în parcarea magazinului Profi, din cartierul Vlaicu – zona Lebăda, din Arad.

Ioan Crişan deţinea una dintre puţinele ferme de somn african din Europa de Est, amenajată de mai mulţi ani în perimetrul unei foste fabrici de cânepă situate la câţiva kilometri de municipiul Arad.

Articole recente

Adolescenta care a înjunghiat un pedagog la un liceu din Oradea a fost reţinută pentru tentativă de omor

Conform anchetatorilor, fata a avut ascuns în mânecă un cuţit cu lama de 21 de cm. Leziunile suferite de bărbat necesită 40-45 de zile de îngrijiri medicale.

O gospodărie tipică săsească din Viscri va fi restaurată cu ajutorul fundației Regelui Charles

Valoarea contractului de finantare este de 207.510 lei, iar fundația Mihai Eminescu Trust are o contribuție proprie de 29.401 lei.

Renumita Filarmonică de Copii din Vlăhița concertează la Biserica Romano-Catolică „Krisztus Király” din Sfântu Gheorghe

În spectacolul intitulat „Îngerii cântă”, cei 140 de membri ai Filarmonicii de Copii vor interpreta lucrări corale bisericești pentru Advent și cântece populare maghiare de Crăciun, precum și adaptări ale cântecelor populare de Crăciun din alte culturi.

O nouă recunoaștere internațională pentru Universitatea Politehnica Timișoara

Universitatea Politehnica Timișoara primește o nouă recunoaștere internațională prin realegerea profesorului Erwin-Christian Lovasz în funcția de Secretar General al Federaţiei Internaţionale de Promovare a Ştiinţei Mecanismelor şi a Maşinilor (IFToMM), la cel de-al XVI-lea Congres Internaţional de Ştiinţa Mecanismelor şi a Maşinilor, la Tokyo, Japonia.

Mai multe articole de același fel