Consiliul Județean (CJ) Cluj a demarat pe drumul județean 103I (DJ 103G) Platou – Cheile Turzii lucrări de întreținere pentru îmbunătățirea condițiilor de circulație.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Vor fi executate lucrări constând în frezarea zonelor afectate, plombarea gropilor cu îmbrăcăminte asfaltică, tratarea burdușirilor și a tasărilor, completarea acostamentelor, refacerea terasamentelor, curățarea șanțurilor și a rigolelor, înlocuirea de podețe, tăierea vegetației și a lăstărișului din vecinătatea carosabilului și așternerea de covor asfaltic.

În această fază se execută lucrări de frezare a zonelor afectate, tratarea burdușirilor și a tasărilor și alte lucrări pregătitoare în vederea asigurării frontului de lucru.

„Este un demers în programul nostru mult mai consistent de întreținere sau reabilitare a drumurilor care duc spre cele mai importante zone și obiective turistice din județ. Lucrările orefațează sezonul turistic, Rezervația Naturală Cheile Turzii atrăgând anual un număr semnificativ de vizitatori din țară și din străinătate”, a declarat președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania