fbpx
23.7 C
Cluj-Napoca
AcasăCULTURĂCalendarul tuturor spectacolelor de teatru din Cluj-Napoca, disponibil pe o platformă online

Calendarul tuturor spectacolelor de teatru din Cluj-Napoca, disponibil pe o platformă online

Publicat în

spot_img
spot_img

Centrul Cultural Clujean, în parteneriat cu instituțiile și organizațiile de teatru clujene, au reactivat platforma www.teatruincluj.ro.

Platforma adună într-un singur loc informații actualizate despre toate spectacolele de teatru din Cluj-Napoca puse în scenă de spațiile partenere: titlul spectacolului, data și ora începerii, locația, limba spectacolului, subtitrarea, link-ul către bilete sau rezervări după caz, cu posibilitatea adăugării în propriul calendar Google de către vizitator.

Platforma teatruincluj.ro a fost lansată în 2017, la inițiativa Fabricii de Pensule, în cadrul unui parteneriat cu Reactor de creație și experiment, ZUG.zone, Teatrul Maghiar de Stat Cluj și Teatrul Național „Lucian Blaga”. Acestor organizații li se alătură acum Casa Tranzit, Centrul de Creație Maidan și ZIZ – Art and Social Area cu evenimentele organizate în aceste locații. Publicul va putea găsi de acum pe platformă și informații despre spectacolele pentru copii produse de Teatrul Puck, MiniReactor, Magic Puppet sau Anima Art.

„După o perioada dificilă, atât pentru actori cât și pentru iubitorii de teatru, spațiile teatrale clujene s-au redeschis și își așteaptă spectatorii Platforma teatruincluj.ro își propune să faciliteze revenirea publicului în spațiile de teatru din oraș, oferind programul complet al tuturor teatrelor din Cluj, atât cele instituționale cât și cele independente”, a transmis Centrul Cultural Clujean.

Mai multe informații despre activitatea Centrului Cultural Clujean găsiți AICI.

(FOTO CREDIT: Nicu Cherciu / Teatrul Național Cluj-Napoca)

Ioana Pop

Articole recente

Gabriel Zetea: „Sărbătorim astăzi victoria oamenilor de bun simț din Partidul Social Democrat”

Gabriel Zetea a precizat că această victorie este una istorică pentru PSD

La Târgu Mureş s-a inaugurat o Clinică de monitorizare şi recuperare cardiovasculară, cu componente unice în România

Cardiologie sportivă şi cardiooncologie, printre serviciile unicat de recuperare cardiovasculară

Iuliu Winkler, despre votul de încredere acordat UDMR în alegerile din 9 iunie: Este un rezultat pe care noi nu l-am mai avut în...

Președintele Organizației Județene Hunedoara a UDMR, europarlamentarul Iuliu Winkler, a mulțumit pentru votul de încredere pe care Uniunea l-a primit din partea cetățenilor

Şase filme de succes internaţional, incluse în competiţia Festivalului Ceau, Cinema! de la Timișoara

Juriul va fi format din actriţele Ilinca Manolache şi Olga Torok şi regizorul Adrian Sitaru.

Mai multe articole de același fel

Rectorul USAMV Cluj, Cornel Cătoi, a fost suspendat din funcție

Cinci profesori universitari din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj (USAMV) au pornit un litigiu împotriva universității, reclamând unele nereguli privind modul în care s-au derulat alegerile interne pentru desemnarea rectorului.