11.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI ALBAUn cal căzut în râul Mureș cu tot cu atelaj, salvat de...

Un cal căzut în râul Mureș cu tot cu atelaj, salvat de pompierii din Alba

Publicat în

spot_img
spot_img

Un cal căzut cu tot cu atelaj în apele Mureşului a fost salvat duminică de pompierii militari de la Detaşamentul Aiud, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Ocna Mureş.

“Atelajul hipo a alunecat şi a rămas în râu, iar intervenţia promptă a făcut ca animalul să fie salvat”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Alba, Radu Botezan.

De la începutul acestui an, pompierii din Alba au mai salvat o lebădă rănită la o aripă din râul Târnava Mică, un câine care a căzut în râul Târnava Mare, o căprioară rămasă blocată într-un sloi de gheaţă la Câmpeni şi un alt câine care a căzut într-o fosă septică.

(FOTO: ISU Alba)

Articole recente

Universitatea Babeş-Bolyai, planuri pentru noi dezvoltări în judeţul Sălaj

După discuţiile cu autorităţile locale, UBB se va implica mai mult în judeţul Sălaj - dincolo de prezenţele deja vizibile în Zălău şi Jibou -, după un plan ce va fi stabilit împreună cu autorităţile locale în luna viitoare.

Plângere penală împotriva antrenorilor lotului național de gimnastică de la Deva

Amalia Puflea, o gimnastă de 15 ani din Bârlad, a amenințat cu sinuciderea în cantonamentul din Deva, fiind terorizată de comportamentul antrenorilor Lucian Sandu și Gina Gogean.

Ministrul Muncii: Nu se poate trăi cu salariul minim în România 

Ministrul a precizat că au pornit discuţiile în Comisia de Dialog Social de la Ministerul Muncii, propunerea PSD pentru salariul minim fiind de 3.000 de lei.

Accident cumplit pe Calea Moților, în Cluj

Traficul este închis complet pe Calea Moților

Mai multe articole de același fel

Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia, prezintă premierea națională a spectacolului „Ciobanul și Domnița”, după un textul unui basm semnat de Regina Maria

Teatrul de Păpuși „Prichindel” se pregătește de o premieră națională, realizată cu prilejul împlinirii a 100 de ani de la încoronarea primilor regi ai României: Regele Ferdinand și Regina Maria. Este vorba de spectacolul „Ciobanul și Domnița”, care are la bază basmul cu același titlu semnat de Regina Maria.

Tezaur din perioada dacică, descoperit de către polițiști și arheologi, într-o pădure din județul Alba

Polițiștii din Alba, în colaborare cu arheologii Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia, au descoperit, în urma unei investigații pornite de la o postare în mediul on-line, un tezaur monetar antic. Obiectele ar proveni din epoca dacică, iar, în urma unei prime estimări, a rezultat că ar avea o deosebită valoare patrimonială.