Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, și-a anunțat duminică candidatura la președinția filialei Timiș a USR PLUS.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

„Am anunțat astăzi colegilor din USRPLUS candidatura mea la președinția filialei Timiș. După cum probabil ați aflat, justiția a aprobat de curând fuziunea dintre partidele USR și PLUS care s-au prezentat la alegeri, în ultimii doi ani, într-o alianță. Acum suntem un singur partid care are datoria față de voi, cei care ne-ați ales, să fim partidul care are nu doar voința, ci și puterea să schimbe România în bine”, a transmis Dominic Fritz pe pagina sa de Facebook.

Primarul Timișoarei susține că resimte acest gest “ca pe o responsabilitate” de a-şi pune la dispoziţie “toată greutatea funcţiei, experienţa de a coagula oameni şi viziunea europeană pentru o nouă cultură politică”.

„Prioritatea mea este Timișoara. Iar împreună cu o echipă de colegi buni, care au dovedit implicarea lor și au câștigat bătălii politice și electorale, vreau să ducem mesajul USRPLUS de transformare în tot județul. Timișoara va genera bunăstare și progres și pentru Timiș dacă vom avea capacitatea să transmitem bune practici de guvernare și soluții inovatoare în fiecare comunitate din jur”, a precizat Dominic Fritz.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.