După concertul din 8 mai dedicat Zilei Europei, parteneriatul dintre Primăria Deva, Centrul Cultural „Drăgan Muntean” și Filarmonica de Stat din Sibiu continuă cu un nou eveniment programat vineri, 25 iunie, cu începere de la ora 19.00, în Parcul Cetate Deva.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Filarmonica Sibiu revine la Deva cu un nou eveniment cultural de excepție: un concert vocal-simfonic susținut de Orchestra Filarmonicii condusă de dirijorul Tiberiu Soare. Invitați speciali pentru acest concert sunt soprana Melinda Samson și violoncelistul Filip Papa.

Programul serii va fi deschis de lucrarea „Șapte cântece pe versuri de Clement Marot”, compusă de George Enescu – pentru care a fost invitată soprana Melinda Samson – și va continua cu „Concertul nr. 1 op. 33 în la minor pentru violoncel și orchestră”, de Camille Saint-Saëns, moment muzical ce îl va avea în fața orchestrei pe violoncelistul Filip Papa. Seara se va încheia cu o nouă lucrare semnată George Enescu: Suita I.

Intrarea la acest eveniment va fi liberă, în limita locurilor disponibile și se va face în ordinea sosirii, până la ocuparea acestora.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania