15.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CARAȘ-SEVERINIncendiu la o pensiune din Caransebeș

Incendiu la o pensiune din Caransebeș

Publicat în

spot_img
spot_img

Un incendiu a izbucnit marți dimineață la o anexă a unei pensiuni din Caransebeş, acoperişul, o parte din bucătărie şi mai multe bunuri fiind distruse de foc

În pensiune se aflau zece muncitori care efectuau lucrări de renovare a clădirii. Aceştia s-au autoevacuat și se află în afara oricărui pericol.

“Incendiul s-a manifestat la acoperişul anexei, acesta fiind distrus cu pericol de extindere la întreaga pensiune. Pompierii militari au acţionat rapid şi au localizat incendiul, după aproximativ două ore acesta fiind lichidat”, a transmis ISU Caraş-Severin.

Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit la instalaţia electrică.

(FOTO: ISU Caraş-Severin / Arhivă)

Articole recente

Ratele pentru locuințe ale magistraților vor fi achitate de stat | „Nu există prevedere mai grețoasă și mai nesimțită” – reacția judecătoarei Adriana Stoicescu 

Cunoscută pentru declarațiile sale foarte dure, judecătoarea Adriana Stoicescu din Timișoara a spus despre noua inițiativă legislativă că este „grețoasă și nesimțită”.

Doi bistrițeni care dispăruseră de două zile, găsiți morți într-un autoturism căzut în râul Bistriţa Ardeleană

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a transmis că victimele sunt doi bărbaţi, de 36, respectiv 37 de ani, care locuiau în Unirea.

Universitatea Babeş-Bolyai, planuri pentru noi dezvoltări în judeţul Sălaj

După discuţiile cu autorităţile locale, UBB se va implica mai mult în judeţul Sălaj - dincolo de prezenţele deja vizibile în Zălău şi Jibou -, după un plan ce va fi stabilit împreună cu autorităţile locale în luna viitoare.

Plângere penală împotriva antrenorilor lotului național de gimnastică de la Deva

Amalia Puflea, o gimnastă de 15 ani din Bârlad, a amenințat cu sinuciderea în cantonamentul din Deva, fiind terorizată de comportamentul antrenorilor Lucian Sandu și Gina Gogean.

Mai multe articole de același fel