fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CARAȘ-SEVERINIncendiu la o pensiune din Caransebeș

Incendiu la o pensiune din Caransebeș

Publicat în

spot_img
spot_img

Un incendiu a izbucnit marți dimineață la o anexă a unei pensiuni din Caransebeş, acoperişul, o parte din bucătărie şi mai multe bunuri fiind distruse de foc

În pensiune se aflau zece muncitori care efectuau lucrări de renovare a clădirii. Aceştia s-au autoevacuat și se află în afara oricărui pericol.

„Incendiul s-a manifestat la acoperişul anexei, acesta fiind distrus cu pericol de extindere la întreaga pensiune. Pompierii militari au acţionat rapid şi au localizat incendiul, după aproximativ două ore acesta fiind lichidat”, a transmis ISU Caraş-Severin.

Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit la instalaţia electrică.

(FOTO: ISU Caraş-Severin / Arhivă)

Articole recente

Teatru amator pentru beneficiarii proiectului „Furnizarea unui pachet specializat de servicii pentru persoanele cu dependenţe şi adicţii”

În cursul acestei luni, beneficiarii din cadrul proiectului „Furnizarea unui pachet specializat de servicii...

Sebastian Burduja anunță un memorandum pentru Valea Jiului

Ministrul Energiei anunţă o nouă eră pentru Valea Jiului, după semnarea unui memorandum cu American Biocarbon Delaware LLC

Secretar ungar de stat, la Oradea: În învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe

Bence Rétvári a explicat că în învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe, şi indiferent dacă cineva s-a născut pe o parte sau cealaltă a graniţei, poate învăţa aceleaşi lucruri despre literatura şi istoria maghiară.

Sezonul de schi la Păltiniș Arena se deschide pe 30 noiembrie

30 noiembrie va fi prima zi în care complexul Păltiniș Arena își va deschide porțile în acest an, la timp pentru ca toată lumea să poată profita de minivacanța prilejuită de Ziua Națională a României.

Mai multe articole de același fel

Sâmbătă, ora 21:45 Israel – România. Un meci care ne poate duce la Euro

Naționala de fotbal a României va întâlni sâmbătă, 18 noiembrie, cu începere de la ora 21.45, în deplasare, selecționata Israelului, meci contând pentru grupa I a preliminariilor pentru Euro 2024.