Competiția Destinația anului 2021 și-a desemnat cele șase finaliste care vor lupta în acest an pentru marele trofeu.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Peste 16.000 de nominalizatori au decis care sunt destinațiile din țară calificate in Marea Finală: Banatul Montan, Brăila, Delta Dunării, Iași, Țara Maramureșului și Oradea.

Potrivit organizatorilor competiției, în top 10 destinații nominalizate, foarte aproape de a prinde un loc între finaliste, au fost și Țara Vrancei, Țara Făgărașului, Ținutul conacelor Covasna sau Alba Iulia.

Proiectul a adus în lumina reflectoarelor și alte destinații din țară care s-au bucurat de un număr mare de nominalizări: Brașov, Bucovina, Ciugud, Corbi – Argeș, Țara Hațegului, Toplița, Zărnești – Piatra Craiului, Oltenia de Sub Munte, Piatra Neamț.

După desemnarea celor șase finaliste, va urma cea de-a doua etapă, cea a votului. Publicul va vota Destinația anului 2021 în România împreună cu un juriu format din bloggeri și profesioniști în turism. În cadrul celui mai ambițios proiect de promovare a turismului din România, Prima TV va realiza, săptămânal, o emisiune în cadrul căreia vor fi prezentate aceste zone de poveste. Rând pe rând, toate cele șase destinații candidate la titlu vor fi expuse în cadrul proiectului. Apoi, în platforma destinată votului, www.destinatiaanului.ro, vor fi cumulate toate voturile și se va decide care destinație se va

bucura de faima titlului de Destinația anului 2021 în România.

Anul trecut, titlul Destinația anului în România a fost câștigat de Țara Făgărașului.

Mai multe informații despre competiția Destinația anului 2021 găsiți AICI.

(FOTO: Destinatia Anului / Facebook)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.