Bărbatul de 73 de ani care a ameninţat, miercuri, că se sinucide în faţa Instituţiei Prefectului Bistriţa-Năsăud a fost imobilizat în urma unei intervenţii în forţă a poliţiştilor şi transportat la spital, informează AGERPRES.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Bărbatul se afla într-o maşină, era înarmat cu un cuţit şi avea şi o butelie.

După aproximativ două ore de negocieri, timp în care bărbatul a purtat discuţii atât cu reprezentanţi ai Poliţiei, cât şi ai Prefecturii, poliţiştii au decis să intervină în forţă, prin spargerea geamului din dreapta şoferului, şi au reuşit să îl imobilizeze pe bărbat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus, bărbatul de 73 de ani a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la UPU Bistriţa, stabil, prezentând uşoare escoriaţii la nivelul mâinilor, şi va fi supus unor investigaţii medicale.

Ulterior, se va decide dacă acesta va fi reţinut sau va fi internat la Psihiatrie.

Bărbatul de 73 de ani, din comuna Bistriţa Bârgăului, se judecă de mai mulţi ani atât cu primăria pe raza căreia domiciliază, cât şi cu Primăria comunei Cetate, pentru restituirea unor terenuri.

Bărbatul avea termen, miercuri, la Tribunalul Bistriţa-Năsăud, într-un proces cu Primăria comunei Bistriţa Bârgăului, iar cu o zi în urmă îi fusese respinsă cererea de recuzare a unei judecătoare.

Citește și

Un bărbat înarmat cu un cuţit şi o butelie ameninţă că se va sinucide în Prefecturii Bistriţa-Năsăud. Mai multe echipaje de intervenție și salvare, mobilizate în zonă

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.