Complexul de agrement din staţiunea Şugaş Băi îşi reia integral activitatea la sfârşitul acestei săptămâni, când se vor redeschide centrul de tratament și centrul spa, a anunțat miercuri Primăria Sfântu Gheorghe.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Mai multe dintre facilitățile de agrement de la Șugaș Băi s-au redeschis deja la începutul lunii mai. Se pot folosi deja terenurile de tenis și de minigolf, parcul de aventură, panoul de alpinism cu 11 culoare amplasat în aer liber. Centrul de agrement este deschis de marți până vineri, între orele 15:00 și 21:00, iar în weekend, între orele 11:00 și 21:00.

Cei care își doresc mai degrabă să se relaxeze și să aibă parte de momente de odihnă, pot vizita începând cu 11 iunie centrul de tratament de la Șugaș Băi, între orele 11:00 și 19:00. Aici vizitatorii pot beneficia de trei tipuri de tratamente: hidromasaj în apă minerală, saună și masaj cu pietre jad. Fiecare tratament durează 20 de minute, iar durata unui pachet de tratamente este de 60 de minute, prețul întreg al acestui pachet fiind de 20 de lei.

Pentru a respecta măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19, paturile de masaj și căzile, aflate în camere separate, pot fi utilizate doar de o singură persoană. Prin urmare, pentru aceste servicii este necesară o rezervare în prealabil la numărul de telefon 0731.085476.

Şugaş Spa pune la dispoziţia vizitatorilor piscine interioare cu apă caldă și rece, saune, baie de aburi, sală de gimnastică și sală de evenimente care se redeschid și ele din aceeași dată de 11 iunie. Taxa de intrare în cursul săptămânii este de 6 lei – bilet redus pentru elevi, studenţi şi pensionari, 9 lei – bilet întreg, iar în weekend aceasta va fi de 8 lei – bilet redus, și respectiv de 12 lei – bilet întreg. Timpul de valabilitate al intrării este de 3 ore și include utilizarea spa-ului, a sălii de conferințe și a sălii de sport.

În continuare este posibilă achiziționarea abonamentelor valabile pentru o perioadă de la 30 de zile până la un an, care vor putea fi utilizate pe baza unui sistem de puncte. În funcție de orele de deschidere și de punctele disponibile, acestea pot fi utilizate în mai multe facilități operate de Sepsi Rekreativ S.A.

În cazul rezervărilor de grup, rezervarea trebuie făcută cu cel puțin o săptămână înainte, prin e-mail la adresa office@rekreativ.club.

Pentru informații despre facilitățile sportive și de agrement, precum și despre cele de wellness operate de Sepsi Rekreativ S.A., tipurile actuale de abonamente și alte detalii, accesați pagina www.rekreativ.club.

(FOTO: Primăria Sfântu Gheorghe)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.