Peste 300 de motocicliști din țară, din Europa și din Africa de Sud au participat miercuri la startul oficial al competiției Hard Enduro – ”EnduroPanorama” 2021.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Competiția de motociclism, ajunsă la a 13-a ediție, este organizată de Clubul „Haita” Deva și pensiunea „Panorama ” din Ghelari, împreună cu Federația Română de Motociclism, fiind inclusă, începând cu acest an, în calendarul competițional mondial.

Probele se vor desfășura în perioada 8 – 12 iunie, pe trasee din Ținutul Pădurenilor.

Pasionat de motociclism, prefectul Hunedoarei, Călin Petru Marian, s-a aflat alături de concurenți la startul din această dimineață, le-a transmis bun venit, le-a urat succes și le-a recomandat să viziteze zonele turistice hunedorene.

„Această competiție, cu participare internațională, este un bun prilej de promovare a județului Hunedoara. Vă asigur că zona noastră are locuri minunate, cu oameni deosebiți cărora le puteți fi oaspeți oricând. Noi, autorități județene sau locale, vă așteptăm oricând și vă stăm la dispoziție pentru a petrece zile frumoase aici!”, le-a spus prefectul concurenților de la ”EnduroPanorama”.

(FOTO: Pensiunea Panorama / Facebook)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.