Muzeul Banatului Montan, Muzeul Cineastului Amator, Muzeul Comunității Evreilor din Reșița, Centrul Universitar UBB, Salonul de fotografie industrială (situat Vila/Biblioteca CSR de lângă Casa Judeţeană de Pensii), împreună cu Asociaţia Euroland Banat, se alătură ediției din acesta an a evenimentului Noaptea Muzeelor, la Reşiţa, care va avea loc sâmbătă.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Voluntarii Euroland Banat şi ai Asociaţiei Voluntariatul pentru Toţi vor asigura tururi ghidate la Muzeul Locomotivelor cu Abur Reşiţa şi suport pentru vizitele de la Sinagogă (aflată între Universalul Vechi şi Colegiul Naţional Diaconovici-Tietz).

Anul acesta, organizatorii evenimentului vă invită la un concurs inedit. Ridicaţi buletinul de vizitare fie de la Muzeul Banatului Montan, fie de la Salonul de fotografie industrială (număr limitat). Vizitaţi toate locațiile din circuitul de Noaptea Muzeelor Reșița – 2021. Ștampilaţi buletinul în fiecare locație (întrebaţi persoanele responsabile în fiecare locație). Când aveţi toate ștampilele pe buletinul de vizitare, lăsaţi-l fie la Muzeul Banatului Montan Reșița, fie la Salonul de fotografie industrială (nu uitaţi să treceţi numele, telefonul sau o adresă de email la care vă putem contacta).

Muzeul Cineastului Amator oferă trei tricouri aniversare imprimate de Atelier Francois. De asemenea, puteți câștiga una dintre cele zece invitații de a vizita gratuit una din viitoarele expoziții organizate de Muzeul Banatului Montan Reșița.

Listă locații și orar

Salonul de Fotografie Industrială – 17:00-21:00 (Strada Traian Lalescu nr. 27)

Sinagoga din Reșița – 17:00-21:30 (Strada Mihai Viteazu nr.8 ). Organizatori Comunitatea Evreilor Reșița și Asociația Euroland Banat.

Muzeul Cineastului Amator – 18:30-23:30 (Centrul Universitar UBB Reșița, Piaţa Traian Vuia nr. 1-4)

Muzeul de Locomotive cu Abur Reșița – 16:00-20:30 (Calea Timișoarei, zona Triaj) – tur ghidat realizat de Asociația Euroland Banat.

Muzeul Banatului Montan Reșița – 17:00-00:30 (Bd. Republicii nr. 10)

(FOTO: Muzeul Banatului Montan Reşiţa)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.