Primăria Cluj-Napoca a anunțat deschiderea sezonului de agrement pe lacurile Chios (Parcul Central) și Gheorgheni 1, începând de sâmbătă.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

În total, vor fi puse la dispoziția publicului 35 de ambarcațiuni (dragoni, flamingo, lebede și mașinuțe): 19, pe lacul Chios și 16, pe lacul Gheorgheni I.

Toate ambarcațiunile sunt dotate cu veste de salvare, iar baza din Gheorgheni beneficiază de o șalupă pneumatică pentru intervenție în caz de urgență.

Tarifele pentru închirierea pentru 30 de minute a unei ambarcațiuni sunt următoarele: 7 lei pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani; 14 lei pentru copiii de peste 14 ani și adulți.

Copiii cu vârsta sub 4 ani au acces gratuit, cu condiția să fie însoțiți de un adult.

Programul de funcționare pentru public va fi între orele 10:00 – 20:00 pentru Lacul Chios, 11:00 – 20:00 pentru Lacul Gheorgheni 1.

Potrivit Primăriei Cluj-Napoca, printr-un parteneriat încheiat cu Administrația Bazinală de Apă Someș – Tisa, Sistemul de Gospodărire a Apelor Cluj, lacul Gheorgheni 1 a fost curățat de vegetația invazivă, iar acum sunt asigurate condiții optime de relaxare într-o plimbare cu hidrobicicleta.

(FOTO: visitclujnapoca.ro)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.