fbpx
0.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI SIBIUAccident în județul Sibiu. O fată de 12 ani, rănită într-un accident...

Accident în județul Sibiu. O fată de 12 ani, rănită într-un accident în lanț în care au fost implicate patru autoturisme

Publicat în

spot_img
spot_img

O fată de 12 ani a fost rănită uşor, sâmbătă, în urma unui accident rutier produs pe DN1, în apropiere de sensul giratoriu PC Veştem.

„ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj SMURD, împreună cu un echipaj SAJ, pe raza localităţii Veştem, ca urmare a producerii unui accident rutier. Echipajele medicale au evaluat persoanele implicate la faţa locului. O fetiţă în vârstă de 12 ani a fost transportată de către ambulanţa SMURD la Centrul de Primire Urgenţe Pediatrie Sibiu, pentru investigaţii suplimentare, acuzând dureri în zona cervicală şi prezentând un atac de panică”, a transmis ISU Sibiu.

Potrivit polițiștilor rutieri sibieni, accidentul a avut loc pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare în mers de către un sibian de 52 de ani, care, în timp de conducea un microbuz, a accidentat uşor maşina care circula în faţa sa, producând o coliziune în lanţ în care au fost implicate, în total, patru autoturisme.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzei şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Articole recente

Sebastian Burduja anunță un memorandum pentru Valea Jiului

Ministrul Energiei anunţă o nouă eră pentru Valea Jiului, după semnarea unui memorandum cu American Biocarbon Delaware LLC

Secretar ungar de stat, la Oradea: În învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe

Bence Rétvári a explicat că în învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe, şi indiferent dacă cineva s-a născut pe o parte sau cealaltă a graniţei, poate învăţa aceleaşi lucruri despre literatura şi istoria maghiară.

Sezonul de schi la Păltiniș Arena se deschide pe 30 noiembrie

30 noiembrie va fi prima zi în care complexul Păltiniș Arena își va deschide porțile în acest an, la timp pentru ca toată lumea să poată profita de minivacanța prilejuită de Ziua Națională a României.

Captură de 1,5 milioane de euro la vama Nădlac II

Ce au găsit polițiștii într-un TIR care mergea spre Republica Moldova

Mai multe articole de același fel

Sezonul de schi la Păltiniș Arena se deschide pe 30 noiembrie

30 noiembrie va fi prima zi în care complexul Păltiniș Arena își va deschide porțile în acest an, la timp pentru ca toată lumea să poată profita de minivacanța prilejuită de Ziua Națională a României.

“Povestea soldatului”, pe muzica lui Igor Stravinski, la Sibiu

Inspirat de compoziția omonimă a lui Igor Stravinski, scrisă în timpul Primului Război Mondial, “Povestea soldatului” face apel la una dintre cele mai puternice dihotomii din istoria omenească, adică lupta între dorința de câștig material și faimă și trăirea unei vieți liniștite, în conformitate cu natura, ce poate aduce bucurii autentice.

De la frigul din clase la căldura muzicii: Elevii de la Liceul de Artă din Sibiu învață iarna într-un frig cumplit

Liceul de Artă din Sibiu are nevoie de ajutor. El funcționează într-o clădire monument istoric ce aparține Bisericii Evanghelice. Pentru că nu e clădirea școlii, investițiile sunt aproape inexistente, motiv pentru care cei care au de suferit sunt elevii.