15.8 C
Cluj-Napoca
AcasăSTIRI EXTERNEUn sector al noii săli de sport din Szeged va purta numele...

Un sector al noii săli de sport din Szeged va purta numele handbalistului Marian Cozma

Publicat în

spot_img
spot_img

Sectoarele noii săli de sport din Szeged vor fi denumite după celebrităţi, sectorul oaspeţilor va purta numele handbalistului român Marian Cozma, fost membru al echipei rivale din Veszprém, care a murit în mod tragic în 2009.

Potrivit informaţiei publicate joi pe site-ul clubului de handbal din Szeged, denumirile vor păstra amintirea celor care au
făcut foarte multe pentru handbalul masculin din oraş, unde acest sport are o tradiţie de 60 de ani.

Noua arenă va fi un mare complex compus din trei clădiri, care va găzdui prima echipă şi Academia Pick, precum şi un cămin de cazare pentru jucătorii tineri. Numele Arenei, adică al întregul complex, nu este încă definitivat, dar se știe că sala de 8.300 de locuri destinată primei echipe va fi numită după fondatorul şi legendarul preşedinte al clubului, Mihály Bérczi.

În 2019, prin intermediul lui Ferenc Ilyés, handbalist originar din Transilvania, clubul a contactat familia lui Marian Cozma, care a decedat în mod tragic la o vârstă tânără. Tatăl său, Petre Cozma, a fost informat că se doreşte numirea sectorului oaspeţilor după fiul său, Marian Cozma. Familia Cozma a mulţumit într-o scrisoare emoţionantă pentru faptul că fiul lor nu a fost uitat, astfel fanii oaspeţi îşi vor putea susţine mereu echipa favorită în sectorul ce se va numi “Marian Cozma”.

Articole recente

Ratele pentru locuințe ale magistraților vor fi achitate de stat | „Nu există prevedere mai grețoasă și mai nesimțită” – reacția judecătoarei Adriana Stoicescu 

Cunoscută pentru declarațiile sale foarte dure, judecătoarea Adriana Stoicescu din Timișoara a spus despre noua inițiativă legislativă că este „grețoasă și nesimțită”.

Doi bistrițeni care dispăruseră de două zile, găsiți morți într-un autoturism căzut în râul Bistriţa Ardeleană

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a transmis că victimele sunt doi bărbaţi, de 36, respectiv 37 de ani, care locuiau în Unirea.

Universitatea Babeş-Bolyai, planuri pentru noi dezvoltări în judeţul Sălaj

După discuţiile cu autorităţile locale, UBB se va implica mai mult în judeţul Sălaj - dincolo de prezenţele deja vizibile în Zălău şi Jibou -, după un plan ce va fi stabilit împreună cu autorităţile locale în luna viitoare.

Plângere penală împotriva antrenorilor lotului național de gimnastică de la Deva

Amalia Puflea, o gimnastă de 15 ani din Bârlad, a amenințat cu sinuciderea în cantonamentul din Deva, fiind terorizată de comportamentul antrenorilor Lucian Sandu și Gina Gogean.

Mai multe articole de același fel

Britanicii și-au luat rămas bun de la Regina lor

Trupul neînsufleţit al Elisabetei a II-a, a fost coborât - în jurul orei 19.00, ora României - în cripta "Royal Vault" din Capela St George de la Castelul Windsor

Ungaria se angajează să-şi îndeplinească angajamentele faţă de Comisia Europeană, pentru deblocarea fondurilor UE

Comisia Europeană a propus duminică statelor membre să suspende 7,5 miliarde de euro din finanţarea europeană către țara vecină din cauza riscurilor legate de corupţie, în aşteptarea implementării reformelor

Preşedinţia UE cere crearea unui tribunal pentru crimele de război din Ucraina

Apelul intervine după descoperirea a circa 450 de morminte la periferia Izium, oraş în nord-estul Ucrainei recucerit de la ruşi săptămâna trecută, unele dintre corpurile exhumate prezentând urme de tortură.