17.6 C
Cluj-Napoca

Accident grav în Cluj. Trei tineri s-au răsturnat cu mașina la o diferență de nivel de 150 de metri. Unul dintre ei a murit

Publicat:

Un tânăr de 20 de ani a murit şi alţi doi au fost răniţi, după ce un autoturismul în care se aflau s-a răsturnat pe o pantă abruptă, în zona localităţii clujene Muntele Rece.

“O autospecială de descarcerare şi două echipaje SMURD au fost alertate în această dimineaţă, în jurul orei 4.30, ca urmare a răsturnării unui autoturism pe o pantă foarte abruptă şi la o diferenţă de nivel de circa 150 m. Localizarea evenimentului a fost extrem de dificilă şi a fost realizată în colaborare cu echipajele de poliţie şi jandarmi, care s-au implicat direct în intervenţia salvatorilor. Accesul în zona accidentului a fost realizat pe timp de noapte şi pe o ploaie torenţială, fiind necesară urcarea pe o distanţă de circa 500 m a unei pante extrem de abrupte, cu echipamentele de descarcerare şi salvare în mâini”, a transmis duminică ISU Cluj.

Pompierii au găsit autoturismul răsturnat pe o parte, cu un cablu de energie electrică înfăşurat în jurul caroseriei şi cu un bărbat de 20 de ani încarcerat. Traumatismele suferite de acesta nu erau compatibile cu viaţa şi nu a fost posibilă aplicarea manevrelor de resuscitare. Alţi doi tineri au primit asistenţă medicală de urgenţă de la salvatorii SMURD şi au fost transportaţi la spital pentru investigaţii şi îngrijiri de specialitate. Aceştia erau conştienţi şi cooperanţi.

Din aceeași categorie

spot_img

Articole recente

spot_img