Un tânăr de 20 de ani a murit şi alţi doi au fost răniţi, după ce un autoturismul în care se aflau s-a răsturnat pe o pantă abruptă, în zona localităţii clujene Muntele Rece.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

“O autospecială de descarcerare şi două echipaje SMURD au fost alertate în această dimineaţă, în jurul orei 4.30, ca urmare a răsturnării unui autoturism pe o pantă foarte abruptă şi la o diferenţă de nivel de circa 150 m. Localizarea evenimentului a fost extrem de dificilă şi a fost realizată în colaborare cu echipajele de poliţie şi jandarmi, care s-au implicat direct în intervenţia salvatorilor. Accesul în zona accidentului a fost realizat pe timp de noapte şi pe o ploaie torenţială, fiind necesară urcarea pe o distanţă de circa 500 m a unei pante extrem de abrupte, cu echipamentele de descarcerare şi salvare în mâini”, a transmis duminică ISU Cluj.

Pompierii au găsit autoturismul răsturnat pe o parte, cu un cablu de energie electrică înfăşurat în jurul caroseriei şi cu un bărbat de 20 de ani încarcerat. Traumatismele suferite de acesta nu erau compatibile cu viaţa şi nu a fost posibilă aplicarea manevrelor de resuscitare. Alţi doi tineri au primit asistenţă medicală de urgenţă de la salvatorii SMURD şi au fost transportaţi la spital pentru investigaţii şi îngrijiri de specialitate. Aceştia erau conştienţi şi cooperanţi.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania