11.8 C
Cluj-Napoca
AcasăEDUCAȚIELaptopuri pentru candidații cu 10 la Bacalaureat și olimpici, la Universitatea "Lucian...

Laptopuri pentru candidații cu 10 la Bacalaureat și olimpici, la Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu

Publicat în

spot_img
spot_img

Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu va acorda şi în acest an câte un laptop absolvenţilor de liceu, promoţia 2021, care vor obţine media 10 la Bacalaureat și candidaților care s-au clasat pe podium la olimpiade şcolare naţionale şi/sau internaţionale şi care urmează unul dintre programele de studii de licenţă ale universității.

”Universitatea ‘Lucian Blaga’ din Sibiu îşi continuă şi la admiterea din 2021 politica de încurajare a excelenţei în rândurile tinerilor. Drept urmare, instituţia noastră a decis să acorde şi anul acesta câte un laptop absolvenţilor de liceu, promoţia 2021, care au obţinut media 10 la examenul de Bacalaureat sau premiile I, II sau III la olimpiade şcolare naţionale şi/sau internaţionale (recunoscute de către Ministerul Educaţiei) şi care aleg să urmeze unul dintre programele de studii de licenţă ale ULBS în sesiunea de admitere 2021”, au transmis luni reprezentanţii universităţii.

Articole recente

Universitatea Babeş-Bolyai, planuri pentru noi dezvoltări în judeţul Sălaj

După discuţiile cu autorităţile locale, UBB se va implica mai mult în judeţul Sălaj - dincolo de prezenţele deja vizibile în Zălău şi Jibou -, după un plan ce va fi stabilit împreună cu autorităţile locale în luna viitoare.

Plângere penală împotriva antrenorilor lotului național de gimnastică de la Deva

Amalia Puflea, o gimnastă de 15 ani din Bârlad, a amenințat cu sinuciderea în cantonamentul din Deva, fiind terorizată de comportamentul antrenorilor Lucian Sandu și Gina Gogean.

Ministrul Muncii: Nu se poate trăi cu salariul minim în România 

Ministrul a precizat că au pornit discuţiile în Comisia de Dialog Social de la Ministerul Muncii, propunerea PSD pentru salariul minim fiind de 3.000 de lei.

Accident cumplit pe Calea Moților, în Cluj

Traficul este închis complet pe Calea Moților

Mai multe articole de același fel

Trafic întrerupt mai bine de două ore pe Transfăgărășan din cauza unor căderi de pietre pe carosabil

Traficul rutier a fost întrerupt mai bine de două ore pe DN 7C Transfăgărăşan, între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac, din cauza unor căderi de pietre pe carosabil și a lucrărilor de îndepărtare a acestora.