fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CLUJPatru răniți, într-un accident dintre un microbuz şi o autoutilitară, în județul...

Patru răniți, într-un accident dintre un microbuz şi o autoutilitară, în județul Cluj

Publicat în

spot_img
spot_img

Patru persoane au fost transportate la spital, luni, în urma unui accident produs în judeţul Cluj, în evenimentul rutier fiind implicate două autovehicule, un microbuz şi o autoutilitară, informează AGERPRES.

„Un echipaj SMURD şi unul SAJ au fost alertate ca urmare a unui accident rutier produs între localităţile Bogata de Sus şi Bogata de Jos. Solicitarea pentru intervenţia salvatorilor a fost înregistrată în jurul orei 14,40, prin care se anunţa faptul că o persoană necesită asistenţă medicală de urgenţă în urma unui eveniment rutier”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj.

Conform aceleiaşi surse, cadrele medicale care au intervenit la locul accidentului au consultat 10 persoane, dintre care patru au fost duse la spital.

„Echipajul SMURD a găsit la faţa locului un microbuz şi o autoutilitară avariate, iar 10 persoane de la faţa locului au solicitat consultul (…). Dintre acestea, patru persoane, care prezentau afecţiuni uşoare la evaluarea primară, au fost transportate la spital”, se mai menţionează în informarea ISU Cluj.

(FOTO: Arhivă)

Articole recente

Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic Politehnica 2020: De la realizări la perspective pentru viitor

În prezentarea sa detaliată, conf.univ.dr.ing. Vlad Mihăescu a vorbit despre misiunea CITT, subliniind eforturile constante depuse pentru a încuraja o colaborare eficientă între cercetători și industrie.

Dosar penal, după ce o fetiță de 4 ani aflată în îngrijirea unui asistent maternal a murit

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copilul a murit din cauza căzăturii, însă avea trupul plin de vânătăi, astfel că asistenţii maternali care o luaseră în plasament sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului.

Preşedintele CJ Braşov, despre aeroport: Este deranjant când ţi se spune că ai program de aprozar

Preşedintele CJ Braşov, Şerban Todorică-Constantin, a făcut vineri, într-o conferinţă de presă, un istoric al Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav. 

Semnătură electronică calificată sau…simplificată? Ce alegem şi de ce?

În goana după digitalizare (atât de necesară, de altfel) avem un lucru extrem de important de înţeles şi reţinut – nu toate semnăturile electronice sunt la fel! Un articol susținut de CertSIGN

Mai multe articole de același fel

A noua ediție a Concertului caritabil de colinde românești are loc pe scena Auditorium Maxium UBB

Artiști reprezentativi ai scenei muzicale clujene se întâlnesc pentru a noua oară pe scena Auditorium Maxium UBB pentru a-i colinda pe clujeni în prag de Crăciun. Organizat în scop caritabil de un grup de companii clujene și susținut de Primăria Municipiului Cluj-Napoca, tradiționalul Concert de colinde românești va avea loc joi, 21 decembrie, ora 19:00.