15.8 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEAproape 100 de bănci de odihnă vor fi montate în două parcuri...

Aproape 100 de bănci de odihnă vor fi montate în două parcuri din Oradea

Publicat în

spot_img
spot_img

Primăria Oradea a semnat la sfârșitul lunii trecute contractul de furnizare și montare a 90 de bănci de odihnă pentru dotarea spațiilor publice din municipiu.

Băncile sunt prevăzute cu cadru din oțel de culoare negru lucios și cu elemente din lemn de fag de o culoare verde urban.

Potrivit Primăriei Oradea, cele 90 de bănci se  vor monta în două parcuri mari din oraș, respectiv 53 de bucăți în Parcul Seleuș și 37 în Parcul Onisifor Ghibu, cu mențiunea că băncile mai vechi din aceste parcuri vor fi recondiționate și distribuite către asociațiile de proprietari care au făcut solicitări în acest sens către Primăria Oradea.

Până în prezent, 25 de asociații au făcut solicitări pentru un număr de 62 de bănci de odihnă. Asociațiile care mai doresc bănci de odihnă sunt rugate să facă o cerere în atenția Direcției Tehnice din Primăria Oradea, la adresa de email primarie@oradea.ro.

Prețul contractului este de 100.890 lei (fără TVA), iar termenul de furnizare și de montare a băncilor este de 3 luni.

Articole recente

Președintele popularilor europeni: România, Bulgaria și Croația trebuie să devină în sfârşit state membre ale spaţiului Schengen

"Bulgaria, Croaţia şi România îndeplinesc condiţiile pentru a adera la zona Schengen şi încă aşteaptă ca decizia finală să fie adoptată de Consiliul UE. Locul lor este în spaţiul Schengen. Aveţi sprijinul total al Partidului Popular European", a spus Manfred Weber

Ratele pentru locuințe ale magistraților vor fi achitate de stat | „Nu există prevedere mai grețoasă și mai nesimțită” – reacția judecătoarei Adriana Stoicescu 

Cunoscută pentru declarațiile sale foarte dure, judecătoarea Adriana Stoicescu din Timișoara a spus despre noua inițiativă legislativă că este „grețoasă și nesimțită”.

Doi bistrițeni care dispăruseră de două zile, găsiți morți într-un autoturism căzut în râul Bistriţa Ardeleană

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a transmis că victimele sunt doi bărbaţi, de 36, respectiv 37 de ani, care locuiau în Unirea.

Universitatea Babeş-Bolyai, planuri pentru noi dezvoltări în judeţul Sălaj

După discuţiile cu autorităţile locale, UBB se va implica mai mult în judeţul Sălaj - dincolo de prezenţele deja vizibile în Zălău şi Jibou -, după un plan ce va fi stabilit împreună cu autorităţile locale în luna viitoare.

Mai multe articole de același fel