9.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEPrimăria Timișoara caută voluntari pentru primele două proiecte pe IT

Primăria Timișoara caută voluntari pentru primele două proiecte pe IT

Publicat în

spot_img
spot_img

Primăria Timișoara lansează un apel către IT-iștii din Timișoara pentru a ajuta în calitate de voluntari în administrația locală timișoreană.

Municipalitatea lucrează de curând la conceptul câtorva soluții de IT pentru informarea cetățenilor și pentru o relație cât mai transparentă cu ei: covid19.primariatm.ro, transparenta.primariatm.ro, buget.primariatm.ro, data.primariatm.ro

“Aceste concepte trebuie permanentizate operațional și conectate funcțional în concepte care să permanentizeze digital relația cetătean-primărie și să o realizeze într-un mod cât mai intuitiv. Pentru aceasta avem nevoie de voluntari care să ne ajute să construim și conectăm astfel de soluții”, a transmis Primăria Timișoara.

Ce condiții trebuie să îndeplinească voluntarii:

– absolvent bacalaureat

– experienta de lucru minim 3 ani cu aplicatii si sisteme informatice

– experienta cu sisteme care comunica prin API

– experienta de prototipare si implementare sisteme complexe

– abilitati bune de comunicare si lucru in echipa (la distanta)

Perioada de derulare a activității de voluntariat va fi de: 6 (șase) luni, ca perioadă de probă, cu începere de la data semnării contractului de voluntariat de către ambele părți; la expirarea celor 6 luni de probă, contractul se prelungește automat cu 6 luni, însă doar în cazul în care niciuna dintre părți nu anunță în scris, în condițiile legii, rezilierea acestuia.

Programul este de 2 ore/zi, în cursul zilelor lucrătoare ale săptămânii. Data limită de depunere a solicitărilor de voluntariat este 21 iunie 2021.

Mai multe informații despre acest program și cum vă puteți înscrie, găsiți AICI.

Articole recente

Președintele popularilor europeni: România, Bulgaria și Croația trebuie să devină în sfârşit state membre ale spaţiului Schengen

"Bulgaria, Croaţia şi România îndeplinesc condiţiile pentru a adera la zona Schengen şi încă aşteaptă ca decizia finală să fie adoptată de Consiliul UE. Locul lor este în spaţiul Schengen. Aveţi sprijinul total al Partidului Popular European", a spus Manfred Weber

Ratele pentru locuințe ale magistraților vor fi achitate de stat | „Nu există prevedere mai grețoasă și mai nesimțită” – reacția judecătoarei Adriana Stoicescu 

Cunoscută pentru declarațiile sale foarte dure, judecătoarea Adriana Stoicescu din Timișoara a spus despre noua inițiativă legislativă că este „grețoasă și nesimțită”.

Doi bistrițeni care dispăruseră de două zile, găsiți morți într-un autoturism căzut în râul Bistriţa Ardeleană

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a transmis că victimele sunt doi bărbaţi, de 36, respectiv 37 de ani, care locuiau în Unirea.

Universitatea Babeş-Bolyai, planuri pentru noi dezvoltări în judeţul Sălaj

După discuţiile cu autorităţile locale, UBB se va implica mai mult în judeţul Sălaj - dincolo de prezenţele deja vizibile în Zălău şi Jibou -, după un plan ce va fi stabilit împreună cu autorităţile locale în luna viitoare.

Mai multe articole de același fel