Muzeul Naţional Brukenthal invită vizitatorii la un concurs, organizat cu prilejul expoziţiei “3 secole Brukenthal/Arta europeană 1500-1800, colecţia av. George Şerban”.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Expoziţia va fi deschisă vineri, 18 iunie, la ora 13.00, în curtea Palatului Brukenthal din Piaţa Mare din Sibiu.

Concursul este organizat în perioada 18 iunie – 31 august anul acesta. Cei care achiziţionează produse-souvenir în valoare de 20 de lei din magazinul Palatului Brukenthal și completează un talon de participare pot câştiga un weekend pentru două persoane la Hotelul Ramada din Sibiu, în luna octombrie a acestui an.

“Avem o gamă extraordinară de produse dedicate celor “3 secole Brukenthal”, dar şi pentru expoziţia “Arta europeană 1500-1800”, cu imagini din gravurile semnate de Rubens, Rembrandt, Bartoli, Leonardo, Michelangelo, Durer și alții. Mulţumim partenerului, conducerii Hotelului Ramada din Sibiu pentru sprijin. A devenit deja o tradiţie organizarea unui concurs de către Muzeul Naţional Brukenthal. Anul trecut, în cadrul expoziţiei “Great artists of the world” am dăruit două premii în valoare de 100 euro”, a declarat curatorul expoziției, dr. Alexandru C. Chituţă.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania