Instituțiile de cultură din subordinea Consiliului Județean (CJ) Bihor vor susține în acest sfârșit de săptămână o serie de spectacole în Cetatea Oradea.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Evenimentele culturale, desfășurate în aer liber sub titulatura “Oradea Art&Sound”, au loc în baza protocolului de colaborare semnat în luna mai anul acesta între CJ Bihor și Primăria Oradea, pentru organizarea în comun a unor acțiuni culturale în Oradea.

PROGRAMUL SPECTACOLELOR

Vineri, 18 iunie

20:00 Teatrul Szigligeti – Spectacol “Valahol Európában/Undeva în Europa” în Amfiteatrul din Cetate (În caz de vreme nefavorabilă spectacolul se va ține de la aceeași oră în Sala Mare a Teatrului de Stat)

Bilete: la agențiile de bilete ale Teatrului Szigligeti (din clădirea Teatrului și din pasajul Vulturul Negru)

Preț bilet: 30 RON, pentru copii și pensionari 20 RON

Sâmbătă, 19 iunie

20:00 Trupa Iosif Vulcan – Spectacol “Ursul și Cerere în căsătorie” în Amfiteatrul din Cetate (În caz de vreme nefavorabilă spectacolul se va ține de la aceeași oră la Sala Arcadia)

Bilete: la Amfiteatrul Cetate cu o oră înainte de eveniment sau online pe eventim.ro.

Preț bilet: 25 RON

Duminică, 20 iunie

18:00 Ansamblul Artistic Profesionist Crișana și Ansamblul Teatrului Szigligeti – Spectacol “Tradiții” pe scena din curtea interioară a Cetății

Bilete: la Cetate cu o oră înainte de eveniment;

Preț bilet: 20 RON

20:00 Filarmonica de Stat Oradea – Concert coral “Oh, happy day!”, în Amfiteatrul din Cetate (În caz de vreme nefavorabilă, concertul se va ține în Sala Filarmonicii de Stat Oradea)

Biletele se pot achiziționa de la casieria Filarmonicii – Str. Moscovei nr. 5, online: eventim.ro sau înainte cu o oră de concert la Amfiteatru Cetate;

Preț bilet: 20 RON

Evenimentul este organizat cu respectarea normelor în vigoare cu privire la evenimente culturale desfășurate în aer liber. Astfel, accesul este permis pentru: adulții vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; adulții care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore; adulții care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al Ministrului Culturii și al Ministrului Sănătății.

Verificarea se va face la intrarea în perimetru, pe baza actului de identitate, în platforma națională de vaccinare. Masca de protecție este obligatorie pentru toți spectatorii cu vârsta peste 5 ani.

(FOTO: CJ Bihor)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania