fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEZece drumuri județene din Sălaj intră în reparații

Zece drumuri județene din Sălaj intră în reparații

Publicat în

spot_img
spot_img

Consiliul Județean (CJ) Sălaj a încheiat un contract subsecvent în valoare totală de peste 880.000 de lei, pentru execuția lucrărilor de întreținere cu îmbrăcăminți asfaltice a zece drumuri județene. Contractul este parte a Acordului cadru încheiat în decembrie 2020, pe o perioadă de trei ani, în vederea intervenției pe drumurile care necesită reparații urgente. Durata de realizare a lucrărilor este de cinci luni.

Lucrările ce vor fi executate vizează atât partea carosabilă (plombări gropi, refaceri fundații), cât și acostamentele (tăieri și completări acostamente) și șanțurile (decolmatări).

Vor intra în reparații următoarele drumuri județene:

DJ 103N: lim. jud. Cluj-Halta Jebucu-Jebucu-Sfăraș-DN 1G

DJ 108A: Agrij-Păușa-Românași; Jibou-DN 1H

DJ 108F: Șimleu Silvaniei (DN 1H)-Măeriște-Moiad-Sărmășag-Chieșd-lim. jud. Satu Mare

DJ 108N: lim. jud. Cluj-Petrindu-Tămașa-Cuzăplac; Almașu-Băbiu-Mesteacăn

DJ 109: lim. jud. Cluj-Dragu-Hida (DN 1G)

DJ 109P: DN 1H-Halmășd-Cerîșa-Cosniciu de Jos-Ip-Zăuan Băi-Camăr

DJ 110B: Șimleu Silvaniei (DN 1H)-Ilișua-Lompirt-DN 1F-Sărmășag-Derșida-Bobota-Zalnoc-Camăr (DJ 109P)

DJ 110E: Nușfalău (DN 1H)-Plopiș-Făgetu-lim. jud. Bihor

DJ 191E: DJ 108G (Crasna)-Peceiu-Bănișor-Ban-Sîg (DJ 191D)

DJ 191G: Crasna (DJ 108G)-Marin-Valcău de Jos (DJ 191D)

„Pe lângă cele șapte mari șantiere de reabilitare și modernizare a arterelor județene, acordăm o mare importanță și drumurilor care necesită reparații și întreținere. Astfel, vom interveni pe toate drumurile unde se circulă cu dificultate din cauza stării proaste a carosabilului. Lucrările vor demara pe tronsoanele cele mai afectate, pentru ca apoi să ne îndreptăm atenția și spre alte zone, astfel încât să se poată circula în condiții civilizate în întreg județul. Deși sunt lucrări de întreținere, ne dorim să fie unele de calitate”, a declarat președintele CJ Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu.

Articole recente

Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic Politehnica 2020: De la realizări la perspective pentru viitor

În prezentarea sa detaliată, conf.univ.dr.ing. Vlad Mihăescu a vorbit despre misiunea CITT, subliniind eforturile constante depuse pentru a încuraja o colaborare eficientă între cercetători și industrie.

Dosar penal, după ce o fetiță de 4 ani aflată în îngrijirea unui asistent maternal a murit

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copilul a murit din cauza căzăturii, însă avea trupul plin de vânătăi, astfel că asistenţii maternali care o luaseră în plasament sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului.

Preşedintele CJ Braşov, despre aeroport: Este deranjant când ţi se spune că ai program de aprozar

Preşedintele CJ Braşov, Şerban Todorică-Constantin, a făcut vineri, într-o conferinţă de presă, un istoric al Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav. 

Semnătură electronică calificată sau…simplificată? Ce alegem şi de ce?

În goana după digitalizare (atât de necesară, de altfel) avem un lucru extrem de important de înţeles şi reţinut – nu toate semnăturile electronice sunt la fel! Un articol susținut de CertSIGN

Mai multe articole de același fel

Primăria Miercurea-Ciuc și-a digitalizat arhiva de documente; aproape un milion de pagini pot fi consultate electronic

Hotărârile Consiliului Local, dispoziții ale primarului, autorizații de construire, certificate de urbanism, documente de finanțe publice și contabile, documente de proiectele derulate  și de investițiile realizate din 2013 până în 2022 sunt doare câteva dintre tipurile de documente digitalizate