15.8 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEBazin didactic de înot, la Zalău

Bazin didactic de înot, la Zalău

Publicat în

spot_img
spot_img

Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, a semnat vineri predarea amplasamentului către constructor, în vederea realizării unui Bazin didactic de înot, pe strada Făgetului nr. 39.

Odată predat amplasamentul, în suprafață de aproape 15.000 de metri pătrați către constructor, în termen de o lună și jumătate acesta va realizeza proiectul tehnic, care va fi înaintat pentru avizare la Compania Națională de Investiții (CNI). Ordinul de începere al lucrărilor va fi dat după obținerea avizului, iar termenul de execuție a obiectivului de investiții este de 10 luni și jumătate.

Construirea bazinului de înot de la Zalău, cu vestiare, grupuri sanitare și spații tehnice, este finanțată de CNI, prin Programul Național Construcții de Interes Public sau Social.

“Cinematograful Scala, planetariul, spațiile de joacă pentru copii, creșa, modernizarea infrastructurii școlare și construirea bazinului de înot sunt proiecte importante pentru comunitatea noastră, pentru tineri și familii tinere. Bazinul didactic de înot este o investiție de 8,5 milioane lei, care va putea fi utilizată atât de copii, în timpul orelor de sport, cât și de iubitorii de înot, în afara programului școlar”, a declarat primarul Ionel Ciunt.

(SURSA FOTO: Compania Națională de Investiții / Arhivă)

Articole recente

Ratele pentru locuințe ale magistraților vor fi achitate de stat | „Nu există prevedere mai grețoasă și mai nesimțită” – reacția judecătoarei Adriana Stoicescu 

Cunoscută pentru declarațiile sale foarte dure, judecătoarea Adriana Stoicescu din Timișoara a spus despre noua inițiativă legislativă că este „grețoasă și nesimțită”.

Doi bistrițeni care dispăruseră de două zile, găsiți morți într-un autoturism căzut în râul Bistriţa Ardeleană

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a transmis că victimele sunt doi bărbaţi, de 36, respectiv 37 de ani, care locuiau în Unirea.

Universitatea Babeş-Bolyai, planuri pentru noi dezvoltări în judeţul Sălaj

După discuţiile cu autorităţile locale, UBB se va implica mai mult în judeţul Sălaj - dincolo de prezenţele deja vizibile în Zălău şi Jibou -, după un plan ce va fi stabilit împreună cu autorităţile locale în luna viitoare.

Plângere penală împotriva antrenorilor lotului național de gimnastică de la Deva

Amalia Puflea, o gimnastă de 15 ani din Bârlad, a amenințat cu sinuciderea în cantonamentul din Deva, fiind terorizată de comportamentul antrenorilor Lucian Sandu și Gina Gogean.

Mai multe articole de același fel

Universitatea Babeş-Bolyai, planuri pentru noi dezvoltări în judeţul Sălaj

După discuţiile cu autorităţile locale, UBB se va implica mai mult în judeţul Sălaj - dincolo de prezenţele deja vizibile în Zălău şi Jibou -, după un plan ce va fi stabilit împreună cu autorităţile locale în luna viitoare.

Singurul cinematograf din judeţul Sălaj, modernizat printr-un proiect de peste 16 milioane de lei

Cinematograful nu mai funcţiona din anul 2005, el fiind preluat de administraţia locală în anul 2010, Primăria Zalău iniţiind un proiect de reabilitare şi transformare a sa, cu fonduri de la CNI.

Pot fi consorțiile administrative un prim pas spre reforma teritorială a țării?

Guvernul urmează să adopte astăzi un proiect de lege prin care se constituie consorţiile administrative, un mecanism de cooperare/asociere voluntară între unităţile administrativ-teritoriale.