Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, a semnat vineri predarea amplasamentului către constructor, în vederea realizării unui Bazin didactic de înot, pe strada Făgetului nr. 39.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Odată predat amplasamentul, în suprafață de aproape 15.000 de metri pătrați către constructor, în termen de o lună și jumătate acesta va realizeza proiectul tehnic, care va fi înaintat pentru avizare la Compania Națională de Investiții (CNI). Ordinul de începere al lucrărilor va fi dat după obținerea avizului, iar termenul de execuție a obiectivului de investiții este de 10 luni și jumătate.

Construirea bazinului de înot de la Zalău, cu vestiare, grupuri sanitare și spații tehnice, este finanțată de CNI, prin Programul Național Construcții de Interes Public sau Social.

“Cinematograful Scala, planetariul, spațiile de joacă pentru copii, creșa, modernizarea infrastructurii școlare și construirea bazinului de înot sunt proiecte importante pentru comunitatea noastră, pentru tineri și familii tinere. Bazinul didactic de înot este o investiție de 8,5 milioane lei, care va putea fi utilizată atât de copii, în timpul orelor de sport, cât și de iubitorii de înot, în afara programului școlar”, a declarat primarul Ionel Ciunt.

(SURSA FOTO: Compania Națională de Investiții / Arhivă)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania