Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a declarat sâmbătă, la Sibiu, că va menţine conducerea militară la Direcţia de Sănătate Publică (DSP).

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

DSP Sibiu este condusă în prezent de medicul militar Daniel Chelcea, numit interimar în această poziţie în noiembrie anul trecut.

“Consider că este important să avem continuitate şi consider că o conducere eficientă merită să aibă ocazia să pună umărul şi să ne ajute să trecem peste această perioadă. Evident că trebuie să ne coordonăm şi cu Ministerul Apărării Naţionale, trebuie să ne asigurăm şi de disponibilitatea domnului doctor pentru acest lucru. Eu am preluat această conducere (militară a DSP Sibiu – n.r.) şi consider că acolo unde nu sunt probleme de funcţionare şi aici nu cred că am avut probleme deosebite sau nu probleme care să ajungă la urechile Ministerului Sănătăţii, nu văd de ce aş schimba un lucru care merge acum. Dar în perspectivă, în lunile următoare, dorim să revedem organigramele şi structurile tuturor direcţiilor de sănătate publică din ţară, iar acolo unde avem posturi vacante să le scoatem la concurs”, a declarat Ioana Mihăilă.

Ministrul Sănătăţii a vizitat sâmbătă un cabinet unde se face vaccinarea anto-COVID-19 în localitatea Porumbacu de Jos şi a discutat despre campania de imunizare cu medicii de familie şi conducerea Direcţiei de Sănătate Publică.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania