A 24-a ediție a Zilelor Târgumureșene va avea loc sâmbătă și duminică în patru locuri din municipiu: Platoul Cornești, Cinematograful Arta, Palatul Culturii și Cetatea Medievală.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Evenimentele dedicate Zilelor orașului Târgu Mureș vor începe sâmbătă dimineața, cu activități sportive la complexul Week-end, Platoul Cornești și în Parcul Municipal, urmate, începând cu ora 10.00, de un concert de muzică clasică și recital de canto popular susținut de elevi ai  Liceului de Artă, în Cetatea Medievală, la Amfiteatru, și se vor încheia duminică cu Concertul ROCK THE SYMPHONY, al Filarmonicii de Stat Târgu Mureș, tot în Cetate.

Potrivit primarului municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltan, ediția din acest an a fost organizată sub semnul promovării valorilor locale, iar oameni de cultură, sportivi și artiști vor fi alături la sărbătoarea orașului.

“În acest an, vom concentra această sărbătoare în două zile, sâmbătă și duminică, dar acestea vor fi pline de evenimente.  Vom avea spectacole de teatru, de muzică, filme, activități sportive diverse, demonstrații făcute de artiști, concerte. Încă suntem în stare de alertă, prin urmare vom respecta restricțiile în vigoare, dar ne-am asigurat că totul se va desfășura în cele mai bune condiții de siguranță. Încet revenim la normalitate și promitem că vom sărbători orașul nostru așa cum merită” a declarat viceprimarul Portik Vilmos.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania