MOL România și Fundația Pentru Comunitate au premiat, pentru al 11-lea an consecutiv, profesori și antrenori de excepție, în cadrul Galei Premiilor Mentor.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Evenimentul, găzduit în aer liber în sala Amfiteatru a Teatrului Național București, s-a bucurat de prezența directorului Muzeului Literaturii Române, prof. univ. dr. Ioan Cristescu, și a unor personalități recunoscute din domeniul educației și formării profesionale.

Laureații Premiului Mentor pentru excelență în educație, ediția 2020 sunt: Victor Baciu, antrenor emerit de lupte (Botoșani), Ion Bădescu, antrenor de înot (Timișoara), Bíró Tibor, profesor de fizică (Târgu Mureș), Csutak Judit, profesor de literatură (Miercurea Ciuc), Ramona Haidu, antrenor de gimnastică aerobică (Arad), Jámbor Fekete Erzsébet, profesor de pian (Oradea), Agriela Monica Măciuceanu, profesor canto (Galați), Dorel Nicoară, profesor de electronică-robotică (Bistrița), Cristina Petrariu, profesor de arte vizuale (Piatra Neamț) și Viorica Ursanu, antrenor de atletism (Iași).

“Dorim să atragem atenția opiniei publice asupra acelor profesori, antrenori, mentori care au descoperit și au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii pași, al căror devotament și entuziasm au contribuit esențial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor. Îi căutăm pe acei profesori, antrenori, mentori care au reușit și reușesc să stimuleze copii talentați, care îi pregătesc pentru a face față competițiilor, care caută în permanență posibilitățile lor de dezvoltare. Îi căutăm pe acei profesori, antrenori, mentori a căror excelență educativă a condus generații întregi spre succes, a căror activitate însă a rămas în umbră, fără recompense morale sau materiale”, au transmis organizatorii Premiilor Mentor.

Startul înscrierilor pentru ediția 2021 a Premiilor Mentor a început oficial, iar nominalizările pot fi transmise on-line până în 31 decembrie anul acesta. Mai multe informații găsiți AICI.

(FOTO: pentrucomunitate.ro)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania