Muzeul Etnografic al Transilvaniei invită publicul la cea de-a treia întâlnire a meșterilor și producătorilor locali clujeni, care își dau din nou întâlnire în Parcul Etnografic, sub genericul “Lume, lume… Hai la piață!”

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Evenimentul, organizat în parteneriat cu Asociația Meșterilor Populari Clujeni, va avea loc în perioada 23- 27 iunie, între orele 10.00 – 18.00, ultima intrare fiind la ora 17.00.

Veți putea achiziționa articole vestimentare tradiționale, podoabe și decorațiuni din mărgele, bijuterii din pietre semiprețioase, vase de lut, săpunuri naturale, tablouri, picturi, icoane, articole din piele și articole pentru uz gospodăresc din lemn, jucării și tricotaje pentru copii, traiste tradiționale și multe alte produse artizanale.

De asemenea, veți putea cumpăra gustări delicioase, cu ciocolată de casă, înghețată, gemuri și dulcețuri (inclusiv fără zahăr), plante medicinale și aromate, brânzeturi și vin, miere de albine și turtă dulce, lavandă, legume și fructe, sucuri naturale și siropuri, zacuscă și preparate din carne.

Vor expune pste 60 de meșteri populari și producători din cele opt bresle ale asociației. Vor fi organizate câteva ateliere de creație.

Biletul de intrare în Parcul Etnografic este 6 lei pentru adulți, 3 lei pentru pensionari și studenți și 1,50 lei pentru elevi și preșcolari.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania