10.8 C
Cluj-Napoca
AcasăEVENIMENTGărâna Jazz Festival. Programul final al ediției aniversare - 25 de ani

Gărâna Jazz Festival. Programul final al ediției aniversare – 25 de ani

Publicat în

spot_img
spot_img

Peste două săptămâni Gărâna Jazz Festival își va deschide porțile peste două săptămâni pentru a 25-a ediție. Potrivit organizatorilor, programul final al ediției aniversare reflectă tradiția festivalului de a aduce în fața publicului cele mai noi proiecte muzicale din jazzul contemporan. Fiecare zi din cele cinci zile de festival va găzdui patru concerte, toate desfășurându-se pe scena din Poiana Lupului.

La a 25-a ediție vor participa câțiva dintre liderii de seamă ai jazzului românesc, foarte îndrăgiți de public, cu un palmares internațional și creații remarcabile: Mircea Tiberian Trio, Sorin Zlat Quartet, Luiza Zan & Barabás Lőrinc, Petre Ionutescu & Daniel Dorobanțu.

Scena din Poiana Lupului va găzdui, de asemenea, alte patru recitaluri ale unor muzicieni prestigioși din jazzul european: Antonio Faraò Electric Trio (joi, 8 iulie), Eivind Aarset Band (vineri, 9 iulie), Miłosz Bazarnik Trio (vineri, 9 iulie) și Omer Klein (sâmbătă, 10 iulie).

Din cauza restricțiilor de călătorie din această perioadă și implicațiilor pe care le au asupra planificării transportului artiștilor, organizatorii au fost nevoiți să schimbe configurația primelor două zile de festival după cum urmează:

– Avishai Cohen Trio va cânta în prima zi de festival, miercuri, 7 iulie.

– Dhafer Youssef – Sounds of Mirrors și Vasko Atanasovski Quartet vor cânta joi, 8 iulie.

Programul final Gărâna Jazz Festival 2021

miercuri, 7 iulie:

Mircea Tiberian Trio

Paul Lay Trio

Trygve Seim – Helsinki Songs

Avishai Cohen Trio

joi, 8 iulie:

GAIA CUATRO

Vasko Atanasovski Quartet

Dhafer Youssef – Sounds of Mirrors

Antonio Faraò Electric Trio

vineri, 9 iulie:

Miłosz Bazarnik Trio

Francesco Bearzatti Tinissima Quartet

Eivind Aarset Band

Nils Petter Molvaer Band

sâmbătă, 10 iulie:

Sorin Zlat Quartet

David Helbock / Arne Jansen / Sebastian Studnitzky

Omer Klein – Solo

Petre Ionutescu & Daniel Dorobanțu

duminică, 11 iulie:

Luiza Zan & Barabás Lőrinc

Vandercris

Lars Danielsson Liberetto – Cloudland

Bill Laurance Trio

Programul actualizat și mai multe informații despre muzicienii invitați le puteți găsi accesând garana-jazz.ro, secțiunea Program 2021. De asemenea, în secțiunile Cum Ajungi, Cazare, Festival Kit și Zona aveți la dispoziție toate informațiile despre transportul până la Gărâna, modalitățile de cazare sau camping și despre ce trebuie să pregătiți în rucsac pentru a vă bucura, în condiții cât mai relaxate, de cele cinci zile de jazz.

Biletele pentru festival sunt sold-out, dar organizatorii speră să mai poată suplimenta numărul de abonamente după 1 iulie, dacă autoritățile, prin reglementările pe care le vor adopta, vor permite acest lucru.

Condiții de acces

1. Este permisă participarea la festival doar pentru:

– persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,

– persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS- CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

– persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS- CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării festivalului).

2. Purtarea măștii în spațiul festivalului este obligatorie, la fel și păstrarea distanței de 2 metri între participanți.

3. Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la festival și de la verificarea în Registrul electronic național de vaccinare. Cei peste 5 ani vor purta mască.

Lângă intrarea în incinta festivalului va exista un laborator mobil unde cei care doresc pot efectua, contra cost, un test rapid antigen (Sars-Cov-2).

(SURSA FOTO: Gărâna Jazz Fest / Facebook)

Articole recente

Președintele popularilor europeni: România, Bulgaria și Croația trebuie să devină în sfârşit state membre ale spaţiului Schengen

"Bulgaria, Croaţia şi România îndeplinesc condiţiile pentru a adera la zona Schengen şi încă aşteaptă ca decizia finală să fie adoptată de Consiliul UE. Locul lor este în spaţiul Schengen. Aveţi sprijinul total al Partidului Popular European", a spus Manfred Weber

Ratele pentru locuințe ale magistraților vor fi achitate de stat | „Nu există prevedere mai grețoasă și mai nesimțită” – reacția judecătoarei Adriana Stoicescu 

Cunoscută pentru declarațiile sale foarte dure, judecătoarea Adriana Stoicescu din Timișoara a spus despre noua inițiativă legislativă că este „grețoasă și nesimțită”.

Doi bistrițeni care dispăruseră de două zile, găsiți morți într-un autoturism căzut în râul Bistriţa Ardeleană

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a transmis că victimele sunt doi bărbaţi, de 36, respectiv 37 de ani, care locuiau în Unirea.

Universitatea Babeş-Bolyai, planuri pentru noi dezvoltări în judeţul Sălaj

După discuţiile cu autorităţile locale, UBB se va implica mai mult în judeţul Sălaj - dincolo de prezenţele deja vizibile în Zălău şi Jibou -, după un plan ce va fi stabilit împreună cu autorităţile locale în luna viitoare.

Mai multe articole de același fel