Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Alba va efectua la cerere, contra cost şi fără programare, teste pentru determinarea anticorpilor anti COVID-19.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

“De luni, 28 iunie 2021, DSP Alba va realiza la cerere, contra cost, teste pentru determinarea anticorpilor anti SARS-CoV-2. Costul unui test va fi de 80 de lei, iar determinarea se va face pe baza probelor de sânge. Recoltările se realizează fără programare, de luni până vineri în intervalul orar 8,00 – 11,00, pe strada Muşeţelului nr. 2 (la containerul amplasat în parcarea Policlinicii). Rezultatele vor fi transmise pe e-mail”, a anunțat DSP Alba.

Laboratorul de Diagnostic şi Investigare în Sănătate Publică al DSP Alba a fost dotat recent cu un aparat de ultimă generaţie pentru determinarea anticorpilor anti SARS-CoV-2, fie că este vorba despre anticorpi dobândiţi în urma bolii COVID-19, fie că este vorba despre cei dobândiţi în urma vaccinării anti-COVID-19.

Volumul de probe ce poate fi lucrat este de până la 180 teste/oră.

Activitatea laboratorului DSP Alba de realizare a testelor pentru determinarea anticorpilor va merge în paralel cu cea de realizare a testelor RT-PCR pentru depistarea COVID-19.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania