15.8 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEAlegeri pentru funcția de primar în două comune din Alba

Alegeri pentru funcția de primar în două comune din Alba

Publicat în

spot_img
spot_img

Cetățenii cu drept de vot din comunele Ciuruleasa și Meteş, județul Alba, sunt aşteptaţi duminică la urne, la alegerile locale parțiale pentru funcția de primar.

În comuna Ciuruleasa, fostul primar Radu Marcel Tuhuţ a fost ales deputat, iar primarul din Meteş, Dan Cosmin Opruţa, a murit în urma infectării cu virusul COVID-19.

Pentru funcția de primar al comunei Ciuruleasa s-au înscris patru candidați: Ioan Marius Cioară (PSD), Cristian Oniciu (PNL), Beniamin Bexa (USR) și Florian Simina (PMP).

Au fost organizate două secții de votare și sunt înscriși pe listele electorale 931 de alegători.

În comuna Meteș sunt înscriși 2.308 de alegători și au fost organizate șase secții de votare.

S-au înscris în cursa electorală – Daniel Sânzuiană (PNL), Traian Ursaleş (PSD), Vasile Lucian (PMP), Andreea Simina Farca (AUR) și Florin Claudiu Ţipţer (independent).

Articole recente

Universitatea Babeş-Bolyai, planuri pentru noi dezvoltări în judeţul Sălaj

După discuţiile cu autorităţile locale, UBB se va implica mai mult în judeţul Sălaj - dincolo de prezenţele deja vizibile în Zălău şi Jibou -, după un plan ce va fi stabilit împreună cu autorităţile locale în luna viitoare.

Plângere penală împotriva antrenorilor lotului național de gimnastică de la Deva

Amalia Puflea, o gimnastă de 15 ani din Bârlad, a amenințat cu sinuciderea în cantonamentul din Deva, fiind terorizată de comportamentul antrenorilor Lucian Sandu și Gina Gogean.

Ministrul Muncii: Nu se poate trăi cu salariul minim în România 

Ministrul a precizat că au pornit discuţiile în Comisia de Dialog Social de la Ministerul Muncii, propunerea PSD pentru salariul minim fiind de 3.000 de lei.

Accident cumplit pe Calea Moților, în Cluj

Traficul este închis complet pe Calea Moților

Mai multe articole de același fel

Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia, prezintă premierea națională a spectacolului „Ciobanul și Domnița”, după un textul unui basm semnat de Regina Maria

Teatrul de Păpuși „Prichindel” se pregătește de o premieră națională, realizată cu prilejul împlinirii a 100 de ani de la încoronarea primilor regi ai României: Regele Ferdinand și Regina Maria. Este vorba de spectacolul „Ciobanul și Domnița”, care are la bază basmul cu același titlu semnat de Regina Maria.

Tezaur din perioada dacică, descoperit de către polițiști și arheologi, într-o pădure din județul Alba

Polițiștii din Alba, în colaborare cu arheologii Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia, au descoperit, în urma unei investigații pornite de la o postare în mediul on-line, un tezaur monetar antic. Obiectele ar proveni din epoca dacică, iar, în urma unei prime estimări, a rezultat că ar avea o deosebită valoare patrimonială.