21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI SIBIUFOTO | Se redeschide Baia Populară din Sibiu. O oază de relaxare,...

FOTO | Se redeschide Baia Populară din Sibiu. O oază de relaxare, într-o clădire istorică a orașului

Publicat în

spot_img
spot_img

Baia Populară Sibiu se va redeschide în 6 iulie, după lucrări ample de reabilitare și modernizare, a anunțat sâmbătă Primăria Sibiu.

Accesul la serviciile Băii Populare va fi posibil exclusiv cu rezervare, pentru protecția clienților, legislația prevăzând deocamdată anumite restricții cu privire la numărul de persoane care pot fi prezente simultan în bazin, în saune și în sala de fitness. Se pot face rezrvări din 1 iulie.

“Putem deschide în sfârșit Baia Populară și să ne bucurăm de tot ceea ce am amenajat acolo. Sibienii se vor putea relaxa aici, înotând sau folosind saunele, și pot face mișcare într-o sală de fitness dotată modern. Mai sunt încă restricții în vigoare cu privire la numărul de clienți care pot intra simultan, dar programul extins va permite totuși accesul unui număr destul de important de persoane”, a declarat primarul Sibiului, Astrid Fodor.

Baia va fi deschisă de marți până vineri, între orele 7.00 și 21.00, sâmbăta, între orele 9.00 și 21.00, duminica și lunea fiind închisă pentru întreținere.

Bazinul de înot a fost complet refăcut, cu filtre noi în apă și aer, cu vestiare moderne și grupuri sanitare. Părinții care doresc să își supravegheze copii în timpul orelor de înot au la dispoziție o sală de așteptare dotată cu ecrane conectate la camerele video din zona bazinului.

Baia Populară are trei saune moderne: o saună uscată cu aromaterapie, o saună umedă și o salină cu sare de Himalaya, care poate fi folosită ca zonă de relaxare, dar și pentru tratamentul afecțiunilor respiratorii.

Printre serviciile oferite se mai numără o sală de fitness cu o suprafață triplă față de cea precedentă. Aceasta a fost dotată cu aparate de ultimă generație, care pot fi utilizate inclusiv de către persoanele cu dizabilități.

De la 1 august vor fi disponibile și serviciile de masaj și întreținere corporală pentru care angajările de personal sunt în prezent în curs.

La etajul I este disponibilă o terasă panoramică. De asemenea, un punct de belvedere a fost amenajat în fostul turn de apă, care a fost complet reabilitat, este acum vizitabil.

Rezervarea e simplu de făcut online. Sistemul de rezervare și plată este complet digitalizat. Mai simplu și mai sigur, intrați pe baiapopularasibiu.ro, selectați data și ora, tipul de servicii și achitați online. Primele trei persoane care vor face o rezervare vor fi premiate cu un cadou surpriză.

Pentru cei care însă nu dispun de mijloace electronice, rezervarea se va putea face și fizic, la casierie.

Accesul în zonele de servicii ale Băii Populare se va face cu brațări digitale.

Articole recente

Vineri, ora 16:00, Vernisajul expoziției „De la artefactul istoric la reenactmentul istoric”, la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia

Vineri, cu începere de la ora 16.00, Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia, va fi gazda vernisajului expoziției „De la artefactul istoric la reenactmentul istoric”.

12-15 august: Festivalului Roman Apulum, ediția IX: Lansări de carte, lupte între daci și romani, gladiatori, ateliere meșteșugărești

Timp de trei zile, intre 12 si 15 august, cetatea Alba Carolina va îmbrăca haine de sărbătoare, și își va aștepta oaspeții la cea de-a noua ediție a Festivalului Roman Apulum.

Romgaz, profit DUBLU în primul semestru, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut

Veniturile ROMGAZ au crescut de peste trei ori, la 7,6 miliarde lei

Ateliere gastronomice, târg de produse tradiționale și concert de pricesne la Târgul ”Bun de Maramureș”

Ediția din acest an a Târgului ”Bun de Maramureș” va sta sub semnul dorului pâinii de acasă, evenimentul fiind dedicat în principal românilor plecați în străinătate și care, în luna august, revin pe plaiurile natale în vacanță.

Mai multe articole de același fel