8.7 C
Cluj-Napoca
AcasăEVENIMENTConcert extraordinar Grigore Leșe, la Oradea

Concert extraordinar Grigore Leșe, la Oradea

Publicat în

spot_img
spot_img

Ansamblul Artistic Profesionist „Crișana” din Oradea invită publicul la concertul extraordinar „Cântec și joc din străbuni”, invitat special fiind cunoscutul interpret de muzică tradițională din zona Țării Lăpușului, Grigore Leșe.

Evenimentul va avea loc joi, 1 iulie, de la ora 19:00, la Sala Mare a Teatrului Regina Maria din Oradea.

Alături de Grigore Leșe, vor urca pe scenă și orchestra și corpul de dans a Ansamblului „Crișana”, soliștii vocali Leontin Ciucur, Otilia Haragoș Seghedi, Bianca Popa – finalistă a showului de televiziune „Vedeta populară” – și artiștii instrumentiști Stângaciu și Petrică Popa.

Biletele se pot achiziționa fie online, de pe platforma Eventim.ro, fie începând cu o oră înainte de spectacol de la Agenția Teatrului. Accesul în sala de spectacole se va face respectând regulile de prevenire a infectării cu COVID-19: purtarea obligatorie a măștii, termoscanarea la intrare, dezinfectarea mâinilor și distanțarea.

(FOTO CREDIT: 10 pentru folclor / Facebook)

Articole recente

Președintele popularilor europeni: România, Bulgaria și Croația trebuie să devină în sfârşit state membre ale spaţiului Schengen

"Bulgaria, Croaţia şi România îndeplinesc condiţiile pentru a adera la zona Schengen şi încă aşteaptă ca decizia finală să fie adoptată de Consiliul UE. Locul lor este în spaţiul Schengen. Aveţi sprijinul total al Partidului Popular European", a spus Manfred Weber

Ratele pentru locuințe ale magistraților vor fi achitate de stat | „Nu există prevedere mai grețoasă și mai nesimțită” – reacția judecătoarei Adriana Stoicescu 

Cunoscută pentru declarațiile sale foarte dure, judecătoarea Adriana Stoicescu din Timișoara a spus despre noua inițiativă legislativă că este „grețoasă și nesimțită”.

Doi bistrițeni care dispăruseră de două zile, găsiți morți într-un autoturism căzut în râul Bistriţa Ardeleană

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a transmis că victimele sunt doi bărbaţi, de 36, respectiv 37 de ani, care locuiau în Unirea.

Universitatea Babeş-Bolyai, planuri pentru noi dezvoltări în judeţul Sălaj

După discuţiile cu autorităţile locale, UBB se va implica mai mult în judeţul Sălaj - dincolo de prezenţele deja vizibile în Zălău şi Jibou -, după un plan ce va fi stabilit împreună cu autorităţile locale în luna viitoare.

Mai multe articole de același fel