15.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI HUNEDOARAFOTO | Un bărbat care a căzut de la zece metri într-un...

FOTO | Un bărbat care a căzut de la zece metri într-un siloz, salvat de pompierii hunedoreni

Publicat în

spot_img
spot_img

Pompierii din Petroșani au intervenit luni pentru salvarea unui bărbat căzut de la înălţime într-un siloz al preparaţiei miniere Coroieşti – Vulcan.

Potrivit ISU Hunedoara, bărbatul s-a prăbuşit în gol aproximativ zece metri, accesul cel mai rapid al salvatorilor la victimă fiind posibil doar printr-o galerie de aerisire care comunica cu baza silozului.

“Pompierii au reuşit să ajungă la rănit, pe această cale, i-au montat un guler cervical şi l-au extras cu ajutorul unei tărgi lopată. Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, conştient dar în stare de şoc, care acuza dureri toracice, a fost preluat de un echipaj SAJ şi transportat la UPU Petroşani. Soţia bărbatului rănit a suferit un atac de panică, fiind asistată de pompierii paramedici. În această operaţiune au fost implicate 2 echipaje ale Detaşamentului Petroşani cu o autospecială mixtă dotată cu echipamente performante de descarcerare şi iluminat şi o ambulanţă SMURD”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

Din primele date se pare că nu este vorba despre un accident de muncă. Având în vedere mediul ostil în care s-a petrecut evenimentul a fost alertată şi echipa de alpinişti a I.S.U. Hunedoara şi un echipaj al Salvamont Hunedoara.

(FOTO: ISU Hunedoara)

Articole recente

Ratele pentru locuințe ale magistraților vor fi achitate de stat | „Nu există prevedere mai grețoasă și mai nesimțită” – reacția judecătoarei Adriana Stoicescu 

Cunoscută pentru declarațiile sale foarte dure, judecătoarea Adriana Stoicescu din Timișoara a spus despre noua inițiativă legislativă că este „grețoasă și nesimțită”.

Doi bistrițeni care dispăruseră de două zile, găsiți morți într-un autoturism căzut în râul Bistriţa Ardeleană

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a transmis că victimele sunt doi bărbaţi, de 36, respectiv 37 de ani, care locuiau în Unirea.

Universitatea Babeş-Bolyai, planuri pentru noi dezvoltări în judeţul Sălaj

După discuţiile cu autorităţile locale, UBB se va implica mai mult în judeţul Sălaj - dincolo de prezenţele deja vizibile în Zălău şi Jibou -, după un plan ce va fi stabilit împreună cu autorităţile locale în luna viitoare.

Plângere penală împotriva antrenorilor lotului național de gimnastică de la Deva

Amalia Puflea, o gimnastă de 15 ani din Bârlad, a amenințat cu sinuciderea în cantonamentul din Deva, fiind terorizată de comportamentul antrenorilor Lucian Sandu și Gina Gogean.

Mai multe articole de același fel