fbpx
12.6 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALFreedom House România lansează proiectul ”Hub for Business Journalism”, o oportunitate pentru...

Freedom House România lansează proiectul ”Hub for Business Journalism”, o oportunitate pentru tinerii jurnaliști care vor să se specializeze în domeniul economic

Publicat în

spot_img
spot_img

Freedom House România împreună cu 11 publicații naționale cu profil de economie și business începe înscrierile pentru ”Hub for Business Journalism”, un proiect pilot care visează pregătire continuă, pentru a putea păși în lumea jurnalismului economic.

Programul se adresează în special studenților și tinerilor jurnaliști interesați să urmeze o carieră în jurnalismul economic și de business. În cadrul sesiunilor de formare, noi oferim:

1. O școală de vară plină de traininguri coordonate de specialiști atât din domeniul presei, dar și din zona de business, cu componente de grafică, multimedia și tehnici de redactare.

2. Un internship plătit la o publicație parteneră, unde vor putea publica articole pe site-urile publicațiilor partenere, dar și pe www.presshub.ro. De asemenea, aceștia vor beneficia de mentorat și dezvoltare continuă. 

3. Webinarii, sesiuni de storytelling și interviuri online alături de antreprenori și CEOs de renume din mediul de afaceri, totul pentru a înțelege în profunzime subiectul.

Școala de vară pentru jurnalism de business, primul eveniment din cadrul FHr Hub for Business Journalism, va avea loc în perioada 30 iulie – 1 august 2021, iar tu te poți înscrie până la data de 16 iulie 2021 prin completarea formularului de mai jos: https://bit.ly/hubforjournalism.

Accesează paginile de social media ale proiectului pentru mai multe informații:Instagram și Facebook

Adrian Meitner

Articole recente

CJ Maramureș a alocat un milion de lei, fonduri nerambursabile, pentru domeniul culturii

Fondul de un milion de lei a fost aprobat de consilierii judeţeni pentru finanţarea nerambursabilă a proiectelor în domeniul culturii

Șoareci morţi, praf, mucegai și gândaci de bucătărie, găsiți de comisarii de la Protecţia Consumatorului în cantina unui colegiu din Timişoara

Cantina Colegiului Tehnic ”Henri Coandă” din Timişoara a fost închisă de inspectorii de la Protecţia Consumatorului

Teodor Bulza: „Cinstea și gramatica -vocația și crezul vieții mele”

Teodor Bulza: „Cinstea și gramatica -vocația și crezul vieții mele”

Mai multe articole de același fel

Conferinţă dedicată provocărilor digitale în jurnalismul contemporan, cu ocazia aniversării a 135 de ani de existenţă a Agenției Naționale de Presă AGERPRES

La mulți ani, AGERPRES!!! În 27 martie 2024 se împlinesc 135 de ani de la înfiinţarea primei agenţii de presă "românească, naţională şi autonomă", având titulatura de Agenţia Telegrafică a României sau Agenţia Română - "Agence Telegraphique de Roumanie" - "Roumagence".

Vloggerul Selly, prins când conducea cu 236 de kilometri pe oră, pe A1

Selly a fost amendat cu 3.300 de lei, iar, ca măsură complemetară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulaţie.