Un ansamblu rutier încărcat cu băuturi a fost implicat marţi dimineaţă într-un accident pe autostrada A1 Sibiu – Deva, la kilometrul 339, în apropierea localităţii Şibot, judeţul Hunedoara, circulaţia în zonă fiind oprită.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Acesta a acroşat parapetul median şi s-a răsturnat pe banda de urgenţă, după care a izbucnit un incendiu.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 339, pe sensul către Deva, în apropierea localităţii Şibot, judeţul Hunedoara, un ansamblu rutier încărcat cu băuturi a acroşat parapetul median şi s-a răsturnat pe banda de urgenţă, apoi a izbucnit un incendiu.

Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite, însă traficul rutier este oprit pe sensul către Deva pentru a permite lichidarea incendiului.

În zona accidentului s-a format coloană de autovehicule de aproximativ 2 kilometri, astfel că şoferii sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania