fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI MUREȘSe redeschide Piața de vechituri din Târgu Mureș

Se redeschide Piața de vechituri din Târgu Mureș

Publicat în

spot_img
spot_img

Piața de vechituri din Târgu Mureș (Ocska) va fi redeschisă duminică, 4 iulie, pe strada Călărașilor nr.107 (fosta cazarmă militară), a anunțat miercuri Primăria municipiului.

Piața se redeschide după mai bine de un an de când și-a suspendat activitatea, ca urmare a măsurilor de relaxare care vor intra în vigoare joi, 1 iulie, prin care se permite redeschiderea târgurilor, talciocurilor și a bâlciurilor.

Piața de vechituri va fi deschisă două zile pe săptămână, duminică și marți, între orele 7.30 – 15.00.

(SURSA FOTO: Piețe Târgu Mureș)

Articole recente

Adolescenta care a înjunghiat un pedagog la un liceu din Oradea a fost reţinută pentru tentativă de omor

Conform anchetatorilor, fata a avut ascuns în mânecă un cuţit cu lama de 21 de cm. Leziunile suferite de bărbat necesită 40-45 de zile de îngrijiri medicale.

O gospodărie tipică săsească din Viscri va fi restaurată cu ajutorul fundației Regelui Charles

Valoarea contractului de finantare este de 207.510 lei, iar fundația Mihai Eminescu Trust are o contribuție proprie de 29.401 lei.

Renumita Filarmonică de Copii din Vlăhița concertează la Biserica Romano-Catolică „Krisztus Király” din Sfântu Gheorghe

În spectacolul intitulat „Îngerii cântă”, cei 140 de membri ai Filarmonicii de Copii vor interpreta lucrări corale bisericești pentru Advent și cântece populare maghiare de Crăciun, precum și adaptări ale cântecelor populare de Crăciun din alte culturi.

O nouă recunoaștere internațională pentru Universitatea Politehnica Timișoara

Universitatea Politehnica Timișoara primește o nouă recunoaștere internațională prin realegerea profesorului Erwin-Christian Lovasz în funcția de Secretar General al Federaţiei Internaţionale de Promovare a Ştiinţei Mecanismelor şi a Maşinilor (IFToMM), la cel de-al XVI-lea Congres Internaţional de Ştiinţa Mecanismelor şi a Maşinilor, la Tokyo, Japonia.

Mai multe articole de același fel

Mihai Eminescu Trust lansează campania de incluziune socială ”In-clus. Ex-clus. Când o silabă schimbă destine.”

Fundația Mihai Eminescu Trust (MET) prin proiectul său derulat în satul Archita, „ȘURA – Laborator de experimentare și implicare civică incluzivă”, lansează campania de incluziune socială „In-clus. Ex-clus. Când o silabă schimbă destine.” Aceasta se desfășoară în perioada 20 – 29 noiembrie 2023, pe paginile de social media ale Fundației