13.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIESe redeschide Piața Oser din Cluj-Napoca

Se redeschide Piața Oser din Cluj-Napoca

Publicat în

spot_img
spot_img

Primăria Cluj-Napoca va redeschide Piața de vechituri Oser sâmbătă, 3 iulie.

Târgul va fi deschis în fiecare sâmbătă, între orele 07:00 – 18:00. Oserul are o suprafață de patru hectare, cuprinzând 15 hale acoperite, dintre care una pentru alimentație publică și o parcare cu o capacitate de 300 locuri.

“Ne bucurăm de faptul că după un efort de durată reușim să redeschidem și acest obiectiv. Sâmbătă redeschidem Târgul de vechituri din Cluj-Napoca după o lungă perioadă de așteptare, cu avizul DSP”, a anunțat joi primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

Pentru a respecta măsurile de siguranță au fost amenajate fluxuri separate de intrare/ieșire, s-au montat dispensere cu dezinfectant, coșuri speciale pentru măștile de protecție uzate și marcaje informative privind păstrarea distanțării sociale.

Articole recente

Președintele popularilor europeni: România, Bulgaria și Croația trebuie să devină în sfârşit state membre ale spaţiului Schengen

"Bulgaria, Croaţia şi România îndeplinesc condiţiile pentru a adera la zona Schengen şi încă aşteaptă ca decizia finală să fie adoptată de Consiliul UE. Locul lor este în spaţiul Schengen. Aveţi sprijinul total al Partidului Popular European", a spus Manfred Weber

Ratele pentru locuințe ale magistraților vor fi achitate de stat | „Nu există prevedere mai grețoasă și mai nesimțită” – reacția judecătoarei Adriana Stoicescu 

Cunoscută pentru declarațiile sale foarte dure, judecătoarea Adriana Stoicescu din Timișoara a spus despre noua inițiativă legislativă că este „grețoasă și nesimțită”.

Doi bistrițeni care dispăruseră de două zile, găsiți morți într-un autoturism căzut în râul Bistriţa Ardeleană

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a transmis că victimele sunt doi bărbaţi, de 36, respectiv 37 de ani, care locuiau în Unirea.

Universitatea Babeş-Bolyai, planuri pentru noi dezvoltări în judeţul Sălaj

După discuţiile cu autorităţile locale, UBB se va implica mai mult în judeţul Sălaj - dincolo de prezenţele deja vizibile în Zălău şi Jibou -, după un plan ce va fi stabilit împreună cu autorităţile locale în luna viitoare.

Mai multe articole de același fel