Alegerile pentru șefia organizației municipale PNl Timișoara s-au transformat sâmbătă într-un scandal public după ce actuala echipă de conducere a decis să anuleze scrutinul pe motiv că există probleme la baza de date a membrilor.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Alegerile organizate sâmbătă pentru alegerea preşedintelui Organizaţiei PNL Timişoara au fost suspendate de preşedintele filialei PNL Timiş, Alin Nica, după ce susţinătorii celor doi candidaţi, Cosmin Tabără şi Raul Ambruş, s-au certat.

Cea mai mare nemulţumire a susţinătorilor lui Ambruş a fost aceea că de pe listele de votanţi au şterse 150 de nume, pe motiv că nu au buletin de Timişoara sau rezidenţa în municipiu şi nici nu au fost lăsaţi să intre în sala conferinţei de alegeri, de la Filarmonica Banatul.

Susţinătorii lui Ambruş au huiduit în faţa clădirii Filarmonicii atât echipa lui Tabără, cât şi pe preşedintele interimar al filialei judeţene, Alin Nica.

În urma acestor nemulţumiri şi certuri, Alin Nica a anunţat suspendarea alegerilor şi faptul că vor fi reprogramate, după o discuţie în Biroul Politic Judeţean al PNL cu privire la “această situaţie foarte serioasă”.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania