17.6 C
Cluj-Napoca

Șapte persoane, rănite într-un accident rutier în județul Cluj

Publicat:

Şapte persoane au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc sâmbătă, între localităţile Viişoara şi Triteni Colonie din județul Cluj.

În accident au fost implicate un microbuz și un autoturism.

“Accident rutier grav între localităţile Viişoara şi Triteni Colonie. Două autospeciale, un echipaj SMURD şi trei SAJ au intervenit în această dimineaţă pentru a gestiona urmările unui accident rutier produs în jurul orei 4,40. Salvatorii au găsit la faţa locului un microbuz şi un autoturism avariate, în care se aflau persoane blocate şi încarcerate. Pompierii au acţionat cu utilajele hidraulice pentru a tăia şi depărta elementele de caroserie ale autoturismului, care erau contorsionate peste un bărbat care prezenta multiple traumatisme severe. Acesta a fost extras din autoturism cu echipamentele speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite şi a fost transportat de un echipaj SAJ la spital pentru îngrijiri de specialitate. Bărbatul, în vârstă de circa 40 de ani, era conştient şi cooperant în momentul plecării către unitatea spitalicească”, a transmis a ISU Cluj.

Pompierii clujeni au ajutat la evacuarea a patru persoane din microbuz, care prezentau afecţiuni uşoare. La faţa locului, suplimentar faţă de bărbatul descarcerat, au fost consultate şase persoane care au fost transportate la spital pentru investigaţii de specialitate. Acestea prezentau la evaluarea primară afecţiuni uşoare sau agitaţie psihomotorie.

Din aceeași categorie

spot_img

Articole recente

spot_img