Primăria Sovata şi Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Sovata au lansat la sfârșitul săptămânii trecute Visit Sovata, o aplicaţie pentru telefoane mobile care are drept scop promovarea atracţiilor turistice din zonă.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Aplicaţia conţine informaţii despre oferte turistice variate, care au fost adunate în diferite categorii principale şi care, pentru o mai bună explorare, grupează atracţiile turistice în subcategorii.

Potrivit Primăriei Sovata, în afara descrierii atracţiilor turistice, puteţi găsi fotografii şi imagini video ale acestora în galeria de imagini. Turul virtual prezintă, pentru anumite atracţii, o panoramă de 360 grade. Aplicaţia vă permite să contactaţi telefonic operatorul turistic al atracţiei sau să accesaţi pagina, de internet a acestuia.

În categoria Trasee poate fi găsită şi o hartă, care vă permite să exploraţi elementele unui anume traseu educaţional prin Google Map. De asemenea, navigarea este posibilă dacă aveţi activat funcţia Geolocaţie.

Pe paginile dedicate diferitelor puncte de interes puteţi găsi recomandări, aplicaţia prezintă şi alte atracţii care sunt în apropierea acestora sau care sunt similare din punct de vedere tematic.

Aplicaţia oferă utilizatorilor şi informaţii privind restaurantele din zonă și dispune şi de un calendar de evenimente care cuprinde informaţii despre concerte, spectacole şi alte evenimente din Sovata. Acestea vor putea fi salvate din calendarul aplicaţiei în calendarul personal de pe telefonul mobil.

Aplicaţia Visit Sovata în versiunile iOS şi Android poate fi descărcată gratuit din AppStore şi GooglePlay.

(SURSA FOTO: Primăria Sovata)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania