13.7 C
Cluj-Napoca
AcasăEVENIMENTPrima ediție din acest an cu participare fizică a Târgului Gaudeamus Radio...

Prima ediție din acest an cu participare fizică a Târgului Gaudeamus Radio România, organizată la Oradea

Publicat în

spot_img
spot_img

Prima ediţie cu participarea fizică a expozanţilor şi a publicului a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România, organizată în acest an, va avea loc în Piaţa Unirii din Oradea, în perioada 7 – 11 iulie, şi va fi găzduită în mai multe pavilioane expoziţionale deschise.

Evenimentul este organizat de Radio România, prin echipa Gaudeamus şi Radio România Cluj-Napoca, cu sprijinul Asociaţiei pentru Promovarea Turismului din Oradea şi Regiune.

Deschiderea oficială a celei de a şaptea ediţii orădene a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România va avea loc miercuri, 7 iulie, la ora 11.00. Conferinţa de presă care precede evenimentul se va desfăşura marţi, 6 iulie, începând cu ora 10.00, la sediul Primăriei Oradea (etaj 1, camera 117 – 118).

Potrivit organizatorilor, târgul va fi deschis zilnic în intervalele orare 9.00 – 14.00 şi 17.00 – 21.00, iar accesul va fi permis doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Persoanele care nu au împlinit încă vârsta de 18 ani sunt exceptate de la aceste norme, dar, pentru siguranţa tuturor celor implicaţi, în spaţiul alocat târgului este necesară respectarea regulilor de prevenţie individuală, cum ar fi portul măştii de protecţie – cu excepţia copiiilor cu vârste sub 5 ani – şi dezinfectarea mâinilor la intrare. În situaţia în care normele de desfăşurare aplicabile evenimentelor culturale se vor modifica, înainte de debutul sau pe parcursul evenimentului, cu efecte asupra modului în care acesta va decurge, regulile de prevenţie vor fi adaptate noilor condiţii.

“În premieră, pentru a oferi celor interesaţi de ofertele editoriale ale celor aproape 40 de participanţi, posibilitatea de a “răsfoi”, fie şi virtual, volumele prezentate la Târgul Gaudeamus Radio România, evenimentul în format fizic va fi dublat de o ediţie online, găzduită de website-ul www.gaudeamus.ro”, au transmis organizatorii.

(SURSA FOTO: Radio România Gaudeamus)

Articole recente

Președintele popularilor europeni: România, Bulgaria și Croația trebuie să devină în sfârşit state membre ale spaţiului Schengen

"Bulgaria, Croaţia şi România îndeplinesc condiţiile pentru a adera la zona Schengen şi încă aşteaptă ca decizia finală să fie adoptată de Consiliul UE. Locul lor este în spaţiul Schengen. Aveţi sprijinul total al Partidului Popular European", a spus Manfred Weber

Ratele pentru locuințe ale magistraților vor fi achitate de stat | „Nu există prevedere mai grețoasă și mai nesimțită” – reacția judecătoarei Adriana Stoicescu 

Cunoscută pentru declarațiile sale foarte dure, judecătoarea Adriana Stoicescu din Timișoara a spus despre noua inițiativă legislativă că este „grețoasă și nesimțită”.

Doi bistrițeni care dispăruseră de două zile, găsiți morți într-un autoturism căzut în râul Bistriţa Ardeleană

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a transmis că victimele sunt doi bărbaţi, de 36, respectiv 37 de ani, care locuiau în Unirea.

Universitatea Babeş-Bolyai, planuri pentru noi dezvoltări în judeţul Sălaj

După discuţiile cu autorităţile locale, UBB se va implica mai mult în judeţul Sălaj - dincolo de prezenţele deja vizibile în Zălău şi Jibou -, după un plan ce va fi stabilit împreună cu autorităţile locale în luna viitoare.

Mai multe articole de același fel