10.8 C
Cluj-Napoca
AcasăEVENIMENTNightlosers și Fără zahăr, la festivalul „Folk Maris“ de la Arad. Artiștii...

Nightlosers și Fără zahăr, la festivalul „Folk Maris“ de la Arad. Artiștii care vor concerta și programul evenimentului

Publicat în

spot_img
spot_img

Festivalul „Folk Maris“ va fi organizat în zilele de 16 și 17 iulie în zona Port Arthur din Arad, cu scopul de a promova muzica folk românească, dar și o zonă turistică atractivă din oraș.

Festivalul este organizat de Primăria Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad și se dorește a  fi un maraton de muzică bună, iar gazdele, comercianții de la Port Arthur, vor găti în fiecare seară delicatese românești fie la grătar, fie la ceaun.

În cele două ale festivalului sunt programate două concerte cu soliști renumiți ai muzicii de gen din Arad și din țară. Concertele vor începe în fiecare seară la ora 19.00.

Intrarea va fi liberă, iar spectatorii sunt rugați să respecte măsurile legale pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus.

Programul festivalului

Vineri, 16 iulie 2021, ora 19.00

Fără zahăr

Călin Pop & Raul Silaghi

Dana Florian

Nova Band

Monica Mihaela Cojocaru

Raul Nica

Sâmbătă, 17 iulie 2021, ora 19.00

Nightlosers

Maria Răducanu

Marius Bațu

Raul Cârstea

Daniel Julean & Nicoleta Brola

Oliver Goilean

(SURSA FOTO: Port Arthur / Facebook)

Articole recente

Președintele popularilor europeni: România, Bulgaria și Croația trebuie să devină în sfârşit state membre ale spaţiului Schengen

"Bulgaria, Croaţia şi România îndeplinesc condiţiile pentru a adera la zona Schengen şi încă aşteaptă ca decizia finală să fie adoptată de Consiliul UE. Locul lor este în spaţiul Schengen. Aveţi sprijinul total al Partidului Popular European", a spus Manfred Weber

Ratele pentru locuințe ale magistraților vor fi achitate de stat | „Nu există prevedere mai grețoasă și mai nesimțită” – reacția judecătoarei Adriana Stoicescu 

Cunoscută pentru declarațiile sale foarte dure, judecătoarea Adriana Stoicescu din Timișoara a spus despre noua inițiativă legislativă că este „grețoasă și nesimțită”.

Doi bistrițeni care dispăruseră de două zile, găsiți morți într-un autoturism căzut în râul Bistriţa Ardeleană

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a transmis că victimele sunt doi bărbaţi, de 36, respectiv 37 de ani, care locuiau în Unirea.

Universitatea Babeş-Bolyai, planuri pentru noi dezvoltări în judeţul Sălaj

După discuţiile cu autorităţile locale, UBB se va implica mai mult în judeţul Sălaj - dincolo de prezenţele deja vizibile în Zălău şi Jibou -, după un plan ce va fi stabilit împreună cu autorităţile locale în luna viitoare.

Mai multe articole de același fel