Trei persoane din judeţul Hunedoara sunt suspecte că ar fi infectate cu tulpina Delta a noului coronavirus, unul dintre bolnavi fiind internat la Spitalul Municipal din Hunedoara, informează AGERPRES.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Potrivit subprefectului judeţului Hunedoara, Lorincz Szell, cele trei persoane au declarat autorităţilor că au fost în contact cu nişte muncitori indieni în timpul unei deplasări pe care au efectuat-o la Braşov.

“La Spitalul Municipal Hunedoara s-au prezentat marţi trei persoane care sunt suspecte cu noua variantă a virusului. Celor trei li s-au făcut testele şi aşteptăm rezultatele (de laborator – n.r.) care au fost trimise de Direcţia de Sănătate Publică la Bucureşti. Îndemn toţi cetăţenii, deşi nu au mai fost cazuri în ultimele zile, să respecte toate regulile, să poarte şi să purtăm, cu toţii, măştile acolo unde e cazul, în interior, pentru că pericolul nu a trecut şi e posibil să apară şi alte cazuri”, a declarat Lorincz Szell.

El a arătat că unul dintre bolnavi a fost internat la Spitalul Municipal Hunedoara şi că toţi suspecţii se află sub supraveghere medicală, în cazul în care situaţia lor se va înrăutăţi.

În ultimele 14 zile, în judeţ au fost consemnate două cazuri de infectare cu noul coronavirus, a mai spus subprefectul.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania