fbpx
5.6 C
Cluj-Napoca
AcasăSĂNĂTATETrei persoane din județul Hunedoara, suspectate de infectare cu tulpina Delta

Trei persoane din județul Hunedoara, suspectate de infectare cu tulpina Delta

Publicat în

spot_img
spot_img

Trei persoane din judeţul Hunedoara sunt suspecte că ar fi infectate cu tulpina Delta a noului coronavirus, unul dintre bolnavi fiind internat la Spitalul Municipal din Hunedoara, informează AGERPRES.

Potrivit subprefectului judeţului Hunedoara, Lorincz Szell, cele trei persoane au declarat autorităţilor că au fost în contact cu nişte muncitori indieni în timpul unei deplasări pe care au efectuat-o la Braşov.

„La Spitalul Municipal Hunedoara s-au prezentat marţi trei persoane care sunt suspecte cu noua variantă a virusului. Celor trei li s-au făcut testele şi aşteptăm rezultatele (de laborator – n.r.) care au fost trimise de Direcţia de Sănătate Publică la Bucureşti. Îndemn toţi cetăţenii, deşi nu au mai fost cazuri în ultimele zile, să respecte toate regulile, să poarte şi să purtăm, cu toţii, măştile acolo unde e cazul, în interior, pentru că pericolul nu a trecut şi e posibil să apară şi alte cazuri”, a declarat Lorincz Szell.

El a arătat că unul dintre bolnavi a fost internat la Spitalul Municipal Hunedoara şi că toţi suspecţii se află sub supraveghere medicală, în cazul în care situaţia lor se va înrăutăţi.

În ultimele 14 zile, în judeţ au fost consemnate două cazuri de infectare cu noul coronavirus, a mai spus subprefectul.

Ioana Pop

Articole recente

Corona Braşov a câştigat titlul de campioană la hochei

CSM Corona Braşov a câştigat, miercuri seara, Campionatul Naţional de hochei pe gheaţă şi a realizat o triplă istorică, după ce în acest an a cucerit Cupa României şi s-a impus în competiţia regională Erste Liga.

Corvinul Hunedoara s-a calificat în finala Cupei României

Finala Cupei României va avea loc pe 15 mai, la Sibiu.

O tânără din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional „Ilie Micu” de la Sibiu

Gabriela Silvia Vişinescu de la Şcoala Populară de Arte din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional de Interpretare Vocală "Ilie Micu" din Sibiu, secţiunea Muzică uşoară, care a avut loc la Sala Thalia.

Festivalul ”Săptămâna Haferland” va avea loc între 8 şi 11 august, în zece sate din Ţara Ovăzului

Tema ediţiei din acest an a festivalului este "Istorie, tradiţie şi cultură. Ieri şi azi în Haferland".

Mai multe articole de același fel

Dezbatere privind educația pentru sustenabilitate, sub egida Alianței Timișoara Universitară

Sub egida Alianței Timișoara Universitară (ATU), Universitatea Politehnica Timișoara a organizat și găzduit vineri, 12 aprilie 2024, în Sala Senatului, o dezbatere cu tema „Universitățile timișorene:  educație și acțiune pentru sustenabilitate”, la care au fost invitate, alături de instituțiile de învățământ superior, instituțiile autorității publice și reprezentanții mediului economic.