15.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI HARGHITA11 persoane au primit asistenţă medicală la complexul comercial din Gheorgheni

11 persoane au primit asistenţă medicală la complexul comercial din Gheorgheni

Publicat în

spot_img
spot_img

Echipajele medicale prezente la complexul comercial din Gheorgheni, unde s-a declanşat instalaţia de stingere a incendiilor, au acordat asistenţă medicală unui număr de 11 persoane care au inhalat praf sau au suferit atacuri de panică, şase dintre ele urmând să fie transportate la spital.

“Până în aceste momente, s-a acordat asistenţă medicală unui număr de 11 persoane (cu atac de panică şi inhalări de praf), dintre care patru de către echipajul SMURD şi şapte de echipajul SAJ. Din cele 11 persoane, şase au solicitat transportul la spital”, potrivit ISU Harghita.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă a fost solicitat pentru transportul celor şase persoane la spital. În spaţiul comercial, în urma verificărilor echipajelor de căutare-salvare, nu au fost identificate alte persoane.

Aproximativ 40 de persoane s-au autoevacuat joi dintr-un complex comercial din municipiul Gheorgheni, după ce s-a declanşat instalaţia de stingere a incendiilor, cu pulberi.

(FOTO: Arhivă)

Articole recente

Universitatea Babeş-Bolyai, planuri pentru noi dezvoltări în judeţul Sălaj

După discuţiile cu autorităţile locale, UBB se va implica mai mult în judeţul Sălaj - dincolo de prezenţele deja vizibile în Zălău şi Jibou -, după un plan ce va fi stabilit împreună cu autorităţile locale în luna viitoare.

Plângere penală împotriva antrenorilor lotului național de gimnastică de la Deva

Amalia Puflea, o gimnastă de 15 ani din Bârlad, a amenințat cu sinuciderea în cantonamentul din Deva, fiind terorizată de comportamentul antrenorilor Lucian Sandu și Gina Gogean.

Ministrul Muncii: Nu se poate trăi cu salariul minim în România 

Ministrul a precizat că au pornit discuţiile în Comisia de Dialog Social de la Ministerul Muncii, propunerea PSD pentru salariul minim fiind de 3.000 de lei.

Accident cumplit pe Calea Moților, în Cluj

Traficul este închis complet pe Calea Moților

Mai multe articole de același fel